Община Русе обяви обществена поръчка за инженеринг на обект на

...
Община Русе обяви обществена поръчка за инженеринг на обект на
Коментари Харесай

Изграждат зона за борба с ефекта на „топлинния остров“ в Русе

Община Русе разгласи социална поръчка за инженеринг на обект на бул. " Цар Освободител "

Община Русе разгласи процедура за възлагане на социална поръчка посредством обществено съревнование, с предмет: „ Инженеринг – планиране, осъществяване на строително-монтажни работи и практикуване на авторски контрол на обект „ Благоустрояване на открит пешеходен подлез на бул. „ Цар избавител “ в гр. Русе за създаване на зона за битка с резултата на „ топлинния остров “.

Участник в процедурата може да бъде всяко българско или задгранично физическо или юридическо лице или техни обединявания, както и всяко друго образувание, което има право да извършва доставки, според законодателството на страната, в която то е открито.

Документацията за публичната поръчка е оповестена в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана осведомителна система „ Електронни публични поръчки “ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на предложения за присъединяване е до 23:59ч. на 16 януари 2023г.

Офертите се подават посредством платформата /ЦАИС ЕОП/ съгласно разпоредбите за нейното потребление по член 229, ал.1, т.12 от Закона за публични поръчки и при съблюдаване на условията, постановени от възложителя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР