Община Разлог осигури финансиране за ремонт и рехабилитация на целия

...
Община Разлог осигури финансиране за ремонт и рехабилитация на целия
Коментари Харесай

Община Разлог осигури финансиране за ремонт и рехабилитация на целия пътен участък - свързващ гр. Разлог и с. Бачево

Община Разлог обезпечи финансиране за ремонт и рехабилитация на целия пътен сектор - свързващ град Разлог и село Бачево (BLG 1194), както и 200-метрова права от пътя сред село Горно Драглище и село Добърско (BLG 1192 ).

Инвестицията за ремонт и рехабилитация на двата сектора, е основна стъпка към възстановяване качеството на живот на жителите на двете села, предоставяйки по-лесен и безвреден достъп, както и по-добра връзка до общинския център.

Дейностите по възстановяване инфраструктурата на пътната мрежа, част от проекта на Община Разлог за даване на “Безопасна и здрава среда ”, обгръщат полагане на асфалтова примес за низък слой (биндер) и горен слой (износващ пласт), ров на земни почви, полагане на тротоарна каменна настилка, битумизиран трошен камък и допълнение с трошена каменна настилка. След осъществяване на софтуерното фрезоване и осъществяването на местни поправки, ще бъдат положени и два асфалтови пласта.

Своевременно с рехабилитацията на пътното платно, в село Бачево ще бъдат сменени част от бордюрите и тротоарите, ще бъдат построени защитни тръби и шахти в подземната инфраструктура.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР