Община Пловдив ще подпомогне участието на Локомотив в Лига Европа,

...
Община Пловдив ще подпомогне участието на Локомотив в Лига Европа,
Коментари Харесай

Общината даде 50 бона на Локо за Лига Европа

Община Пловдив ще подкрепи присъединяване на Локомотив в Лига Европа, стана ясно след среща на кмета Иван Тотев с президента на черно-белите Христо Крушарки и административния шеф Атанас Узунов. За задачата ще бъдат осъществени ремонтни действия на стадиона в Лаута, според дадени предходната седмица наставления на представители на УЕФА, които на място разгледаха положението на оборудването.
След като бъдат изпълнени напътствията, стадион „ Локомотив “ ще може да семейства срещи от втори прелиминарен кръг.

Според Атанас Узунов с помощта на съдействието на кмета Иван Тотев стадионът може да вземе категория 3, с което при вероятно класиране тимът ще играе и в груповата фаза.

„ Благодаря на кмета Иван Тотев, че съблюдава обещанието си, което даде преди време и ще помогне от такова високо равнище мачовете да се организират тук и пловдивчани ще бъдат директни очевидци на тези срещи “, съобщи Христо Крушарски.

„ На идната сесия на Общинския съвет ще внесем предложение за даване на целеви средства в размер на 50 000 лева на футболен клуб „ Локомотив “ за подготовка въз основата и осъществяване на напътствията, дадени от УЕФА “, уточни кметът Иван Тотев. Той добави, че решението ще бъде с авансово осъществяване, което ще даде опция на футболния клуб да стартира работа незабавно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР