Община Пловдив обяви обществена поръчка за строителството на нова сграда

...
Община Пловдив обяви обществена поръчка за строителството на нова сграда
Коментари Харесай

Правят нова сграда на емблематично училище в Пловдив за милиони

Община Пловдив разгласи социална поръчка за строителството на нова постройка на ОУ " Княз Александър I ", заяви за Plovdiv24.bg зам.- кметът. Поръчката е за 7,2 млн. лева без Данък добавена стойност. Новата сграда ще се намира в двора на Хуманитарната гимназия.

Поръчката е разпределена на четири елементи. По първите три е обезпечено финансиране от държавния бюджет, а за четвъртата част общината няма гласувани средства. Това е частта, касаеща  съоръжения, облагородяване на двора и изграждане на спортна зала.

Идеята е учебното заведение да се трансформира в модел на съвременно образователно заведение, с високо качество на образование и конкурентоспособно. В него, чрез тактики и интерактивни начини и средства на преподаване, ще бъдат развивани действия, които ще приготвят съответно с времето 750 деца от 30 паралелки от първи до седми клас.

Строителството на новата сграда най-вероятно ще се засече с работата по пробива под Водната палата, сподели, само че " едното не пречи на другото “, съгласно него.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР