Община Плевен засилва контрола по спазване на противоепидемичните мерки на

...
Община Плевен засилва контрола по спазване на противоепидемичните мерки на
Коментари Харесай

Плевен засилва контрола над противоепидемичните мерки на пазара за автомобили

Община Плевен ускорява контрола по съблюдаване на противоепидемичните ограничения на днешния пазар за коли. Причината е в откритите от РЗИ нарушавания при предходни инспекции на търговци и гости на избраното място за този тип търговия в града.

Кметът на Плевен Георг Спартански разпореди на изпълнителния шеф на „ Тибор “ ЕАД и шефа на Дирекция „ Обществен ред и сигурност “ на Община Плевен да провеждат непрестанен надзор по съблюдаване на противоепидемичните ограничения при провеждането на пазара за покупко-продажба на моторни транспортни средства на 6 февруари.

След привършване на инспекцията ще бъде направен отчет с констатации.

Действията са по отношение на получено писмо от РЗИ, които са открили,, че „ работещите и посетителите са без персонални защитни средства, липсва отдалеченост и еднопосочност на придвижването “. Дадени са инструкции за предприемане на незабавни ограничения от Община Плевен.

В случай че всеобщото неспазване на въведените от Министъра на опазването на здравето противоепидемични ограничения продължи, провеждането на пазара ще бъде прекратено, считано от 13 февруари 2022 година, означават от Общината.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР