Община Перник предлага четири обекта да бъдат отдадени на концесия

...
Община Перник предлага четири обекта да бъдат отдадени на концесия
Коментари Харесай

Перник предлага четири обекта да се отдадат на концесия

Община Перник предлага четири обекта да бъдат отдадени на концесия посредством открита процедура и публично-частни партньорства. Предложението е част от плана на годишната Програма за ръководство и предписание с парцели – общинска благосъстоятелност, чието публично разискване е планувано за 2 март.

Предложени за концесия са хижите „ Кралев дол ” и „ Славей ”. В листата попадат още минералната вода в кв. " Бела вода " и терен в квартал „ Драгановец ” за създаване на многофункционална спортна площадка за футбол, волейбол и хандбал.

С изключение на хижа „ Славей ”, останалите три обекта попадаха и в миналогодишната стратегия. Общо 22 млн. лева са предстоящите приходи от ръководство и предписание с общински парцели.

В съпоставяне с предходната година сумата е два пъти по-висока. Най-много - над 16 млн. лева, са предстоящите доходи от продажби на терени и земя.

Предвидени за продажба са 95 общински терени в град Перник и в 10 обитаеми места. Предлагат се също 7 здания и 10 общински жилища, предстоящите приходи от които са общо 3 млн. лева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР