Община Мездра започна прием на номинации в традиционната анкета Спортист

...
Община Мездра започна прием на номинации в традиционната анкета Спортист
Коментари Харесай

Стартира приемът на номинации за Спортист на годината на община Мездра за 2022 г. /снимки/

Община Мездра стартира банкет на номинации в обичайна анкета „ Спортист на годината 2022 “. До 6 януари 2023 година, в това число, спортните клубове, които развиват активност на територията на общината, могат да показват стимулирани писмени оферти за състезател, тим и треньор на годината. 
Номинациите се подават в отдел „ Култура, спорт и туризъм “ на Общинска администрация - Мездра, стая 303 или на e-mail:  
На базата на подадените номинации, посредством попълване на анкетен лист, експертна комисия, назначена от кмета Иван Аспарухов, ще дефинира 10-те най-хубави спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината на община Мездра за 2022 г. 
Церемонията по връчване на премиите ще се състои на 20 януари 2023 година (петък) от 18:00 часа в Хотелски комплекс „ Ариел “ - гр. Мездра. 
Анкетата за установяване на 10-те най-хубави спортисти, Спортист №1, Треньор и Отбор на годината се провежда от Община Мездра за 22-а поредна година. 
Във връзка с правенето на Общинския спортно-туристически календар за 2023 година, Община Мездра уведомява спортните клубове, че в период до 10 януари 2023 година могат да внесат писмени заявки в деловодството на Център за административно обслужване при Община Мездра с оферти за плануваните от съответния клуб спортни надпревари или туристически прояви, които имат намерение да проведат следващата година. Всяко предложение би трябвало да бъде съпроводено от план-сметка за плануваните разноски. 
Одобрените прояви ще бъдат включени в Спортно-туристическия календар 2023, според одобрените Правила за изискванията и реда за финансово подкрепяне на спортните и туристическите прояви, включени в спортно-туристическия календар на Община Мездра. 
Състезанията/ туристическите прояви би трябвало да бъдат планувани по месеци, с посочени: място на осъществяване, тип на надпреварата или проявата, възрастови групи, уредник и дали са отразени в Държавния състезателен календар на федерацията, в която членува съответният клуб.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР