Община Мездра и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви

...
Община Мездра и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви
Коментари Харесай

В Мездра организират благотворителен концерт „КОЛЕДНИ УРОЦИ ЗА СЪРЦЕТО“!

Община Мездра и Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните канят жителите и гостите на гр. Мездра на БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ „ КОЛЕДНИ УРОЦИ ЗА СЪРЦЕТО “

Община Мездра и Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните канят жителите и гостите на гр. Мездра на благотворителен концерт„ Коледни уроци за сърцето ".

Концертът ще се състои на 21 декември 2022 година (сряда) от 17:30 часа на площад „ България “, а при неприятно време - в Дома на железничаря.

В навечерието на Рождество Христово за вашето празнично въодушевление ще се погрижат самодейните сформира към Народно читалище „ Просвета 1925 “:

• Ансамбъл „ Мездра ” с живописен началник и хореограф Мирослав Аспарухов;

• Средношколски танцов състав и Детски танцов състав „ Мездренче ” с живописен началник Владислав Петров,

• Група за остарели градски песни „ Мездрея ” с живописен началник Цветина Пешевска;

• Женски национален хор с живописен началник Юлияна Антимова;

• „ Гласът на Ансамбъл „ Мездра “ с живописен началник Любомир Гешковски.

На сцената ще се изявят също младите танцови и певчески гении:

• Мажоретен състав към Център за поддръжка за личностно развиване с живописен началник Христина Стоянова;

• Вокална група „ Wings ” с живописен началник Тони Яшова и възпитаничките на музикалния възпитател - Данита Павлова, Сияна Генова и Тереза Стоянова;

• Танцова групировка „ Keep it Real ” с живописен началник Елеонора Бутакова от Сдружение „ Новото потомство на гениите ”;

• Певческа групировка „ Типченица ” към Народно читалище „ Съзнание-1899 ” - с. Типченица с живописен началник Любомир Гешковски.

Водещи на събитието ще бъдат Кристина Иванова и Гергана Кръстева от Клуб „ Умението да приказваме пред аудитория ” към Средно учебно заведение „ Иван Вазов ” - Мездра с живописен началник Николай Савов.

Като финален стадий от самодейността „ Коледни уроци за сърцето “, проведена от Община Мездра и от Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните, по време на концерта пред сцената ще бъде сложена БЛАГОТВОРИТЕЛНА КУТИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА. Със събраните средства ще бъде подкрепено лекуването на трима наши съграждани - Сияна Маньовска, Христо Пенчев и Николай Цековски.

Организаторите молят: " Вярваме, че всички вие ще подкрепите концепцията на Община Мездра и на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните и ще се включите в реализирането на тази благородна самодейност! "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР