Община Казанлък закупи мултифункционален камион ФОРД 1833 със самосвална уредба

...
Община Казанлък закупи мултифункционален камион ФОРД 1833 със самосвална уредба
Коментари Харесай

Община Казанлък закупи мултифункционален камион

Община Казанлък закупи мултифункционален камион ФОРД 1833 със самосвална уредба за потребностите на Общинското дружество „ Комунални действия и поддръжка на инфраструктурата “.

Новите технологии на модерната облага разрешават висока изгодност и цялостна пригодливост към другите пътни условия. Техниката, създадена през 2022 година, последно потомство, е с напълно електронно ръководство, работи изцяло независимо, което икономисва труда на най-малко трима души.

Товарният автомобил е екипиран със самосвална конфигурация, с приспособление за зимно разчистване и система за измиване на улиците с воден контейнер.

Камионът разполага с ергономично съоръжение за зимно разчистване, нови весло и песъкоразпръсквачка – с два пъти по-голям размер от досегашните. Новата технология икономисва в забележителна степен зареждане с пясък и сол. Греблото е универсално, с бърз монтаж и ремонт, с автоматизирана отбрана при удар.

Резервоарът за вода е два пъти по-голям от досегашните, близо пет тона, оборудването е мултифункционално за направление на струята на водата, отново не изисква човешка интервенция, може да се поливат както зелени площи в паркове и градини, в това число по-отдалечени терени, да се мият улици, даже и да се гасят пожари.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР