ОБЩИНА ХАСКОВООБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИпо дейност 6 Предоставяне

...
ОБЩИНА ХАСКОВООБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИпо дейност 6 Предоставяне
Коментари Харесай

Община Хасково обявява подбор за наемане на специалисти

ОБЩИНА ХАСКОВО

ОБЯВЯВА ПОДБОР ЗА НАЕМАНЕ НА СПЕЦИАЛИСТИ

по активност 6 „ Предоставяне на интегрирани социално-здравни услуги в общността “ по Проект № BG05M9OP001-2.056-0014 „ Успяваме дружно “, финансиран от Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ и Оперативна стратегия „ Наука и обучение за образован напредък “, съфинансирани от Европейския съюз посредством Европейските структурни и капиталови фондове “

Във връзка с обезпечаване и осъществяване на интегрирани социално-здравни услуги по активност 6 по Проект № BG05M9OP001-2.056-0014 „ Успяваме дружно “, финансиран от Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ и Оперативна стратегия „ Наука и обучение за образован напредък “, съфинансиран от Европейския съюз посредством Европейските структурни и капиталови фондове, Община Хасково афишира следните работни места:

Ръководител на услугата – 1 /една/ позиция на четири часов работен ден;

Психолог – 2/две/ позиции на 4 часа;

Медицинска сестра – 1/една/ позиция 8 часа;

Здравен посредник – 1/една/ позиция на 8 часов работен ден

І. ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТИТЕ

1. Ръководител на услугата – 1 бр. на 4 часов работен денКратко изложение на длъжността: Планира, провежда, управлява и управлява всички действия по активност 6 от плана. Определя задачите на екипа от експерти и координира общите дейности за постигането им. Мотивира и предизвиква груповото взимане на решения. Организира създаване на процедури и правила свързани с действието на предлаганите услуги, реализира вътрешен надзор /финансов и за действието на услугата/. Представлява услугата при определяне на връзки и поддържане на контакти. Участва в правенето на документи за отчитането на социално-здравните услуги на плана. Консултира и оказва професионална поддръжка на екипа от експерти. Следи за надлежното правене и водене на документите по плана. Разпределя дилемите сред личния състав и следи за тяхното осъществяване. Изпълнява и други съответно предоставени задания, свързани с длъжността. Минимални условия за заемане на длъжността: Образование – висше, образователно-квалификационна степен – магистър;Област на висшето обучение – обществени, икономически науки, опазване на здравето и филантропични науки;Професионален опит – 2 години в областта на обществените услуги и/или опазването на здравето и/или образованието; Допълнителни квалификации и опит са предимство;
2. Психолог – 2 бр. на 4 часово работно време.

Кратко изложение на длъжността: Извършва диагностично-психологично проучване и консултиране на целевите групи в услугата. Организира и организира психична самостоятелна и групова работа с тях. Работи в екип с здравна сестра и здравен посредник във връзка с лечебно-оздравителната и психична работа. Прилага методиките за психична работа, съобразявайки се с самостоятелните психо-физически особености на включените в активността. Изработва психическа характерност за предоставените услуги. Участва в изработването на документи за работа с всяко от лица потърсили поддръжка. Поддържа стеснен контакт с роднините за подкрепяне на психичния развой, осигуряващ съответно психо-физическо развиване. Води персонално досие за всеки консуматор съдържащо всички материали по психологичното проучване, извършените психични мероприятия и резултатите от тях. Оказва методическа поддръжка на екипа. Изготвя и актуализира в период документите за предоставените от него услуги, както и всяка друга документи, обвързвана с работата му по процедурите на екипа. Незабавно показва на вниманието на директния си началник всеки разпознат проблем, който би се отразил негативно на работата. Отговаря за запазване на имуществото и неговото потребление по предопределение и икономичното потребление на материали и консумативи. Изпълнява и други разпоредби на ръководителя на услугата.

Минимални условия за заемане на длъжността:
Образование – висше, просветителна степен бакалавър или магистър;Специалност – „ Психология ”;Личностни качества и умения, които включват: отзивчиви и обществени умения; личностна и прочувствена зрялост; умения за работа в екип; разпоредителност, самоконтрол, толерантност; отговорност;Професионален опит – 1 година; Умения за работа с компютър и офис техника;Допълнителни квалификации и опит са предимство;Добро психическо и физическо здраве, прочувствена резистентност.
3.Медицинска сестра – 1бр. на 8 часов работен ден

Кратко изложение на длъжността: Основните действия са свързани с даване и събиране на здравна информация; Извършва промоции за здравето, предварителна защита и профилактика за болестите; Медицински и здравни грижи и дейности; Извършва операции във връзка със положението на включените в дейността; Оказване на незабавни и други дейности; Извършва и други спомагателни действия с предварителна защита на здравето; Провежда образование в региона на здравните грижи; водене на отчетна докуметация, лист за осъществени операции и дейности; Подпомага работата на обществените служащи и здравния посредник.

Минимални условия за заемане на длъжността:

• Образование – висше, образователно-квалификационна степен – професионален бакалавър, бакалавър или магистър;

•Специалност – „ Медицинска сестра ”, “Акушерка “, „ Фелдшер “ „ Специалист по здравни грижи ”;

•Умения за работа с компютър;

•Професионален опит – най-малко 1 година трудов стаж по специалността;

•Личностни качества:дискретност,умение за работа с пациенти,умение за работа в екип, разпоредителност,комуникативност,лоялност.

5.Здравен посредник – 1бр. на 8 часов работен ден
Кратко изложение на длъжността: Ще се извършват набор от действия за предварителна защита и ранна диагностика на заразни и обществено-значими болести чрез:- осведомителни акции чрез срещи, разпределяне на осведомителни материали, самостоятелни съвещания с лица в риск;-скрининг за обществено-значими болести, в това число тестване за ХИВ/СПИН, диабет и др.;-беседи с младежи за заплахите от болести, излъчени по сексуален път, репродуктивното здраве и виновното родителство;-здравна медиация за лицата от уязвимите групи, в това число здравно неосигурени и лица, които желаят да възстановят здравно- осигурителния си статус;-консултации със експерт по здравни грижи, помощ при приемане на лекарства, следене на кръвно налягане, слагане на превръзки и други действия. Минимални условия за заемане на длъжността: Образование – средноДа са физически лица, дееспособни български граждани;Да имат документ за „ здравен посредник ”; Предоставянето на услуги от здравния посредник по плана следва да се прави в сходство с НАРЕДБА № 1 ОТ 19 АВГУСТ 2020 Г. ЗА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ДЕЙНОСТТА НА ЗДРАВНИТЕ МЕДИАТОРИ, издадена от Министъра на опазването на здравето. С нея в детайли се уреждат всички условия за асортимент, назначение, подготовка, образования, отговорности на здравния медиатор; да познават локалните общности, в това число локалните етнически малцинства в общината, техните културни особености, език, обичаи и т.н.;Предимство е да имат на практика опит в работа с уязвими групи в региона на опазването на здравето и обществените действия.
ІІ. НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ
Заявление за постъпване на работа – пример 1;Автобиография – в свободен текст;Декларация за събитията по чл.107а, ал.1 от Кодекса на труда– по пример 2;Декларация – приложение 1 – пример 3;Копие на документ за образователно-квалификационна степен.Копие на документ удостоверяващ професионалния опит (ако се изисква).Копие от сертификати/удостоверения от преминати образования (ако лицето има такива);Копие на документ за „ здравен посредник “ (само за претендентите за здравен медиатор);Други документи предоставени от претендентите, доказващи тяхната подготовка и умения.
Забележка: При кандидатстване за повече от една служба се показват обособени комплекти с документи. Заетостта на експертите е за период от 12 месеца.

ІII. НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОДБОРА- на два стадия:

Първи стадий – по документи;

Втори стадий – осъществяване на интервю;

IV. МЯСТО И СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ

Документи се подават персонално или посредством прокурист на следния адрес: гр. Хасково, пл. „ Общински “ №1, ет. 3, стая 309, всеки работен ден от 9:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 17:00 часа.

Краен период за подаване на документите: до 17.00 часа 24.06.2022г.

Документи, подадени след оповестения период, не се позволяват до разглеждане.

Списъци с позволените и недопуснатите до изявление претенденти, както и датата, мястото и часа на осъществяване на изявлението ще бъдат оповестени на осведомителното табло на входа на Община Хасково и на електронната страница на Община Хасково: www.haskovo.bg
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР