Община Дряново благодариза добрия жест на благородния съгражданин Дарин Маджаров

...
Община Дряново благодариза добрия жест на благородния съгражданин Дарин Маджаров
Коментари Харесай

Тече трескава подготовка и реновация на стадиона в Дряново

Община Дряново благодариза положителния жест на благородния съгражданин Дарин Маджаров и екипа на “Грийн Гейм ” ООД София. С тяхна поддръжка тече пролетна реставрация на стадион “Локомотив ”, която включва: подсяване, надълбоко аериране, опесъчаване и наторяване.

„ Спортният комплекс в Дряново до края на месец април няма да се употребява, като в края на месец март следва косене и валиране на зеления килим ”, обявиха от клуба Никола Джелатов, Пламен Обрешков и Петър Генчев.

С покана и на вниманието на всички професионални тимове -теренътще бъде в чудесно положение и подготвен за осъществяване на предсезонна подготовка, контролни срещи и детски шампионати.

Ръководството на Община Дряново и екипа на ФК „ Локомотив 1927 ” - Дряново благодарятза поддръжката и указаната финансова помощ на своя съгражданин и ученик на дряновските железничари, господин Дарин Маджаров.

Благодарности за високия професионализъм на екипа на “Грийн Гейм ” ООД от София ” изказахакметът Трифон Панчев и ръководителят на Общински съвет ДряновоТодор Георгиев, които са основали всички условия и имат вяра, че „ железничарите ” ще се завърнат в Северозападна Трета Лига.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР