Община Бургас публикува поредни два клипа от рубриката Вандали в

...
Община Бургас публикува поредни два клипа от рубриката Вандали в
Коментари Харесай

Вандализъм в действие! Бургаски келеш си излива гнева върху асансьора на пасарелката до Мираж

Община Бургас разгласява следващи два клипа от рубриката " Вандали в деяние ". На тях ще видите един и същи възпитаник в ранна тийнейджърска възраст, който изпитва необяснима ненавист към асансьорите на пасарелката при кръговото кръстовище до хотел " Мираж ".

В разстояние на една седмица той вилнее там два пъти, нанасяйки вреди за към 200 лв. - единият път със мощен ритник е развалена електрониката и механиката на асансьорната врата, а вторият път експанзията е ориентирана към вътрешната камера. 

Посегателствата върху актуализирани или ремонтирани детайли на инфраструктурата в Бургас са чести. Когато в края на годината вредите се сумират, се оказва, че възобновяване им коства стотици хиляди левове. С извънредно по-голяма стойност са провокираните от вандалските актове предпоставки за произшествия с пострадвания и даже опасност за живота на жителите.

Различното спрямо предходни години е това, че Община Бургас има към този момент стотици " очи " /камери/ из целия град. Нека всеки с неприятни планове знае това и си го спомня постоянно в миговете, преди да реши да прави нещо неправилно.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР