Община Банско получи приза „Зелен Оскар“ в категория „Публичен сектор

...
Община Банско получи приза „Зелен Оскар“ в категория „Публичен сектор
Коментари Харесай

Зелен Оскар за община Банско 


Община Банско получи наградата „ Зелен Оскар “ в категория „ Публичен бранш - публични организации, общини и държавни структури “ в тазгодишното издание на Националния конкурс "Най-зелените компании в България ".
За 12-та поредна година b2b Media връчи награди за постигането на "зелени " цели и реализирането на устойчиви тактики, като номинациите са в 16 съществени и 17 спомагателни категории.

Зам. -кметът Костадин Атанасов и Константин Кожарев -началник отдел „ Екология и непорочност “, получиха влиятелната премия за Община Банско.
„ Приемам с горделивост премията „ Зелен Оскар “, тъй като общинското управление поставя непрекъснати старания Банско да стане още по-красиво, чисто и подредено.

Съзнаваме своите отговорности за бъдещето на природата, за качеството на живот на жителите на общината, за възпитанието на младото потомство, и не на последно място – за имиджа на цялата ни страна, тъй като Банско е визитна картичка на България пред света “, съобщи Костадин Атанасов при приемането на премията на формалната гала.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР