Обществото смята, че жените по презумпция копнеят за обвързване и

...
Обществото смята, че жените по презумпция копнеят за обвързване и
Коментари Харесай

5 знака, които със сигурност показват, че имате страх от обвързване

Обществото счита, че дамите по хипотеза копнеят за обвързване и това е най-голямата им фантазия. Но това не е напълно по този начин. Все повече дами действително се опасяват от обвързване и даже остават в дългогодишни връзки, без да са се отворили и отдали напълно. Или имат компликации да се задържат във връзка. Просто тъй като да се обвържеш значи да обещаеш, че ще бъдеш предан и правилен на индивида до теб. Означава да „ даваш ”, както и да подкрепяш обичания си човек постоянно, когато има потребност. А това е много стряскащо за хората, които се опасяват от обвързване. Много постоянно имаме подобен боязън, само че не знаем за това, тъй като отбраните ни са толкоз мощни, че работят без дейното присъединяване на съзнанието. Затова вижте тези знаци и в случай че в действителност ви е боязън от обвързване, просто не бъдете обвързани. Няма нищо неприятно в това.

Мразите да вършиме резервации

Може да наподобява необичайно, само че в случай че резервациите ви карат да настръхнете може би страдате от уплаха от обвързване. Само си представете – когато вършиме резервация следва да отидете на време. Т.е. това е самобитно „ обвързване ”, което ви кара да побегнете. Е, същото е и с  връзките. Казваш, че си във връзка и „ би трябвало ” да бъдеш там „ в точния момент ”. Буквално и метафорично.

Не завършвате плановете си

Може би в предишното си сте започвали разнообразни планове – танци, йога, бойни изкуства, разработване на бижута и така нататък Но постоянно сте ги оставяли малко … незавършени и покрити с прахуляк. Ако има много неща, които сте оставяли на половина може би наситина страдате от боязън от обвързване. Да завършиш нещо желае отдаденост, която значи да се обвържеш с концепцията си за избран интервал от време.

Етикетите ви вбесяват

Може би си задавате въпросите: „ Защо би трябвало да лепваме етикет на тези връзки? ”, „ Защо би трябвало да се назоваваме „ обвързани ”, откакто и по този начин ни е добре? ”. Може би се наслаждавате на това да се виждате с опредлен човек, само че в никакъв случай не наричате индивида до вас „ моя другар ” или „ гаджето ми ”. Просто тъй като е толкоз „ обвързващо ”. Това е напълно окей за началото на връзката, само че в случай че към този момент се виждате от няколко години, а към момента не можете да определите връзките си … Най-вероятно страдате от уплаха от обвързване или този човек просто не е за вас, само че не желаете да си го признаете.

Прекратявате връзките си за глупави неща

Има доста напълно действителни съответни аргументи, заради които една връзка е напълно ОК да бъде прекъсната. Но в случай че късате с някого просто, тъй като яде в леглото или носи жъли тениски, а вие в действителност ненавиждате жълти тениски… Може би просто се страхувате да се обвържете и ви е по-комфортно да бъдете сами, без да понасяте навиците на някой различен.

Не желаете връзката ви да се трансформира

Искате да остане тъкмо такава, каквато е била първоначално. Всичко друго от това за вас е равнозначно на „ основателна причина за радздяла ”. Да, всеки обича сладкия мед на началото на връзката, когато всичко наподобява единствено цветя и рози. Но същинското обвързване стартира там, където илюзиите стартират да отпадат и се срещаме действителни – тъкмо такива, каквито сме. А истината е, че никой не е съвършен.

Инфо: https://www.ilady.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР