Обществото е много чувствително към страничните явления. Най-малкото съмнение за

...
Обществото е много чувствително към страничните явления. Най-малкото съмнение за
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев с важен съвет за желаещите да се ваксиринат

" Обществото е доста сензитивно към страничните феномени. Най-малкото подозрение за случаи кара да се понижи темпът или да се спре имунизирането. Засега сигурна връзка сред имунизациите и страничните реакции няма. Аз поучавам хората, които се ваксинират, с всички ваксини, хубаво е малко повече домати и доматен сок да се употребяват – това е най-хубавото естествено средство против кръвосъсирване. " Това сподели проф. Тодор Кантарджиев, шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ) и част от екипа на Националния действен щаб (НОЩ) в изявление за bTV.
Проф. Кантарджиев добави, че освен имунизацията на има странични резултати, а и другите ваксини против : " Мислите ли, че Англия ще допусне да се имунизира всеобщо с недобра ваксина? ". Неговата рекомендация към хората, които се имунизират с другите ваксини, е да взимат 1-2 дни това антиалергични препарати. Прогнозата му е, че имунизацията против ковид може да стане годишна.
" Поне в околните 1-2 години имунизираните може да се усещат спокойни. Не може да кажем безконечен имунитет ", разяснява още той.
Вижте какво още сподели той в
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР