Общественикът стана известен с кампанията си за събиране на средства

...
Общественикът стана известен с кампанията си за събиране на средства
Коментари Харесай

Манол Пейков основа фондация

Общественикът стана прочут с акцията си за събиране на средства за генератори за Украйна и с помощите за потърпевшите от земетресението региони в Турция и Сирия

Пловдивският издател Манол Пейков, който стана прочут с акцията си за събиране на средства за генератори за Украйна, а по-късно и с помощи за потърпевшите от земетресението региони в Турция и Сирия основа фондацията " Манол Пейков и другари ".

Това заяви той в профила си във Facebook.

Досега Пейков събираше средствата си в персоналната си сметка и посредством РауРаl. За Украйна той съумя да събере към милион и 200 000 лв., като първоначално стартира съвсем без никаква медийна поддръжка. За акцията се разчу главно посредством " Facebook ".

С приятеля си Чило Попов Пейков извърши безусловно чудеса, с цел да открие преференциални предложения за генератори и да ги прати в Украйна. За още по-кратко време Пейков събра към милион лв. за Турция и Сирия. За логистиката му се притекоха в помощ турската посланичка Айлин Сегизкьок и турските авиолинии, както и български транспортни компании.

Фондацията разполага към този момент със лична сметка за дарения:

Фондация " Манол Пейков и другари "

Пловдив, бул. Александър Стамболийски 9

ЕИК: 207269020

Търговска банка Д АД

IBAN: BG09DEMI92405000310141

BIC: DEMIBGSF
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР