Обществена тайна е, че женското здраве често е недооценено и

...
Обществена тайна е, че женското здраве често е недооценено и
Коментари Харесай

Най-новата клиника за женско здраве отвори врати в София

Обществена загадка е, че женското здраве постоянно е недооценено и не му се отделя задоволително внимание. Не единствено в България, само че и по света дамите получават по-лоша здравна услуга от мъжете, а недоволствата на нежния пол доста по-често са обсъждани като пресилени или се изясняват от лекарите като хормонални промени поради цикъла и изменчивата психическа природа на дамите. За благополучие има и положителни вести за женското опазване на здравето!

Най-новата клиника за женско здраве – FemiClinic, отвори порти в София. Екипът на клиниката има богата експертиза в медицината и естетичната медицина и включва одобрени експерти с дългогодишна процедура във всички области на женското здраве – акушерство и гинекология, детско-юношеска гинекология, репродуктивно здраве, урология, кардиология, дерматология, мамология, ендокринология, пластична и лазерна хирургия, диетология, психиатрия, психотерапия.

Доверен сътрудник на експертите са най-иновативните технологии, някои от които – показани извънредно в страната. Модерната инсталация спомага за експертна диагностика, навременна предварителна защита и качествено лекуване. Клиниката е в
тясно съдействие с доверени сътрудници на интернационално и локално равнище – една от водещите хирургични клиники в Израел – TLV Medical, iClinic и CibaLab.



„ Откриването на FemiClinic е сериозна крачка напред в областта на женското здраве в България, защото сплотява експертиза във всички области на медицината. Ние имаме вяра, че то намира израз в цялостната визия, самочувствие и съразмерен метод на живот на всяка жена. Щастливи сме, че една концепция, която развивахме в продължение на дълъг интервал от време, към този момент заживява собствен живот. Нашата цел е да осигурим качествена грижа и поддръжка за здравето на нашите пациенти – от вътрешната страна и извън, във всеки един миг, от детско-юношеска до зрелост “, показа доктор Атанас Чернев. Сред одобрените имена на останалите експерти, част от екипа на клиниката, са проф. доктор Иван Костов, дмн, доктор Радко Тоцев, доктор Наталия Петракиева- Чернева, доцент доктор Мария Юнакова, доктор Сергей Славов, проф. д р Красимир Янев, проф. доктор Кирил Карамфилов, доцент доктор Весел Кантарджиев, дм, доктор Мирослав Георгиев.



FemiClinic разполага с девет съвременно оборудвани кабинета, в които специалистите ще посрещат своите пациенти. Апаратурата стъпва на последните софтуерни постижения в областта на женското здраве. Някои от новаторските технологии досега не са показани в страната. Една от тях е Fotona TimeWalker IntimaLaser, който прави неинвазивни процедури, с оптимално къс интервал на възобновяване, с помощта на роботизирана ръка. Тя подсигурява оптималната точност при осъществяване на манипуации и отлични резултати – при изпускане на урина след раждане, намаляване на влагалищните стени, влагалищно подмладяване и възстановяване удовлетвореността от половия акт. Флагман в портфолиото на клиниката е ултразвуковият уред Samsung HERA W9. Той обезпечава изключителна точност и реален облик във висока резолюция при следене на развиването на плода по време на бременност, профилактика, диагностика и отменяне на болести.

TLV Medical, профилирана в пластична хирургия, акушерство, гинекология и Моос хирургия за лекуване на рак на кожата, е интернационален сътрудник на FemiClinic. „ Сътрудничеството с някои от най-реномираните експерти в региона на женското здраве в България е една страхотна опция – по едно и също време за повишение на нашата експертиза и за разширение на обсега на грижата за пациентите ни, оттатък географските граници. Представителите на нашия екип ще бъдат разполагаем за обмисляне на съвещания, диагностика и специфични процедури за лекуване – на място, в София, и в клиниката в Израел. Заедно ще организираме и семинари за продан на положителни практики, с взор към най-актуалните трендове в региона на нововъведенията и технологиите, които се стремим да внедряваме “, показа доктор Ейнав Берар, изпълнителен шеф на TLV Medical.

Високотехнологичният център за дерматология, лазернa терапия и хармония – iClinic, е показан в два от кабинетите във FemiClinic. „ Това, което ни притегли в този страховит план, е опцията да разтеглим кръга от решения, които предлагаме за своите пациенти. Ще задълбочим грижата за женското здраве в ежедневни съвещания с бременни дами, майки, които се възвръщат след раждане, дами в менопауза и дами със характерни гинекологични проблеми. Вярваме, че отличният екип от подбрани експерти във FemiClinic, дружно с нашия дълготраен опит и качествената клинична лаборатория в лицето на CibaLab, ще обезпечи едно ново, по-
високо равнище в грижата за здравето на актуалната жена “, сподели Милен Ванков, ръководещ сътрудник в iClinic.

Една от най-големите вериги медицински лаборатории в България – CibaLab, предлага особено основани пакети за проучвания, отдадени на женското здраве, за цялостна и обстойна диагностика на пациентите на FemiClinic, като част от взаимното им партньорство. „ През годините, успяхме да развием изключително чувство към женското здраве и опциите за диагностика. Най-голямото предизвикателство, което постоянно срещахме досега, е връзката за следене на проучванията и получените резултати. На място, в клиниката, процесите ще се случват доста по-бързо и елементарно. Това, към което се стремим, е да осигурим изясненост на смисъла оттатък числовите стойности, генерирани в лабораторията. По този метод, всички пациенти ще намерят решение на всеки собствен проблем, с помощта на експертизата на лекарите “, сподели доктор Недялко Калъчев, шеф на CibaLab.

Стремежът на FemiClinic е обезпечаване на цялостното портфолио от експерти на едно място, а оттова – и цялостна грижа за женското здраве, в поддръжка на хубостта от вътрешната страна и извън. Пълната информация за екипа на FemiClinic, услугите, които дава, и опциите за опазване на час ще откриете в корпоративния ѝ уебсайт.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР