Обществена поръчка за закупуването на двадесет нови автомобила обяви прокуратурата.

...
Обществена поръчка за закупуването на двадесет нови автомобила обяви прокуратурата.
Коментари Харесай

Около 1 милион лева ще заминат за новите автомобили на прокуратурата

Обществена поръчка за закупуването на двадесет нови автомобила разгласи прокуратурата. В предмета й се включва и обезпечаване на гаранционно, сервизно обслужване на доставените коли през избрания гаранционен период -  задължителната периодическа поддръжка, промяна на масла, филтри и други Прогнозната стойност на поръчката е 791 000 лева без Данък добавена стойност, т.е. по 39 550 лева на возило, написа BulNews.

Основният аршин, по-който ще бъде определен изпълнителят е най-ниска цена, само че от държавното обвиняване показват, че ще се вземат поради и параметрите на моторите на колите. Оценката на офертите ще се дефинира, като отношение по отношение на най-ниската обща цена на препоръчаните коли по следната формула: Ц= (Ц мин. / Ц предл.) Х 60.

Общата цена на препоръчаните коли е общ брой от общата предлагана цена за доставка на колите и общата предлагана цена за гаранционно (сервизно) обслужване за целия гаранционен период на доставените коли. Колите ще бъдат оценени и по индикатор - размер на мотора в кубически сантиметри. Максималният брой точки - 20 - получава офертата с максимален размер на мотора, в кубически сантиметри, за препоръчаните коли. Оценката на останалите предложения се дефинира, като отношение по отношение на най-големия размер на мотора, в кубически сантиметри, за препоръчаните коли, по посочената формула: О = (О предл. / О макс.) Х 20.

Оценка ще бъде осъществена и по индикатор оптималната мощ на мотора, в kW. Максималният брой точки и при този индикатор ще е 20. Най-много точки получава офертата с най-голяма оптималната мощ на мотора за препоръчаните коли. Оценката на останалите предложения в процедурата се дефинира, като отношение по отношение на най-голяма оптималната мощ на мотора за препоръчаните коли, по посочената формула: М = (М предл./ М макс.) Х 20. Комплексната оценка ще се пресметна сума от получените оценки по трите индикатора по формулата: Qк = Ц + О + М. Максималният брой точки за комплексната оценка е 100. Желаещите да се включат в процедурата би трябвало да са изпълнили най-малко 1 активност с предмет и размер, еднакъв или подобен с този на поръчката за последните три години от датата на подаване на офертата, както и да ползват системи за ръководство на качеството.

През есента на 2018 година Висшият правосъден съвет (ВСС) закупи 50 нови автомобила, като 13 броя " Шкода Супърб " бяха планувани за потребностите на Висш съдебен съвет и 37 " Шкода Октавия " за потребностите на органите на правосъдната власт. Колите обаче бяха разпределени главно всред съдилищата в страната, като единствено към октомври м.г. постъпилите претенции за даване на нови коли от органите на правосъдната власт бяха 40.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Евстати (преди 14 секунди) Рейтинг: 1242 | Одобрение: 627 Айде и на тия да им купим коли..... Интересно за какво макс оценка получават най-големите мотори, не може ли да им се вземат някви малолитражки, евтини, малко горят... Ама не нали тряяя се нагушим...... Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР