Обсъдихме казуса с починалата художничка.. В третият триместър на бременността,

...
Обсъдихме казуса с починалата художничка.. В третият триместър на бременността,
Коментари Харесай

Проф. Костов: В Америка вече започна ваксиниране на бременни, Европейската агенция по лекарствата - против

Обсъдихме проблема с умрялата художничка.. В третият триместър на бременността, матката пречи на белите дробове да се разпрострат и да дишат.
Съветът ми е бременните да търсят по-рано лекарска помощ. Може доста по-бързо да протече това заболяване . Това сподели по bTV проф. доктор Иван Костов – началник на „ Майчин дом-София “.
 Значителен растеж на инфектираните с COVID-19 бременни дами у нас регистрират експерти Значителен растеж на инфектираните с COVID-19 бременни дами у нас регистрират експерти
Увеличение с 5-10 на 100 на инфектираните с ковид бременни регистрира най-голямата профилирана АГ болница у нас “Майчин дом&rdq...
Избрахме обединен протокол за бременни и родилки, който ще предложим в цялата страна. Всеки понеделник ще вършим онлайн заседание сред нас, с цел да усъвършенстваме случаите. Много се приказва на тематика дали да се имунизират бременните.
Непрекъснато информацията в международен мащаб се трансформира. В Америка към този момент стартира имунизиране на бременни.
Единната позиция у нас за имунизирането на бременните е изразена от целия експертен съвет и аз съм се подписал под него. Всеки съответен случай при бременните е друг.
Моята рекомендация към бременните е в точния момент да търсят лекарска помощ. Особено, в случай че имат съпътстващи болести или наднормено тегло.
 Израел: Ваксинираните бременни могат да предадат имунитет на бебетата си Израел: Ваксинираните бременни могат да предадат имунитет на бебетата си
Бременни дами, имунизирани против Covid-19, могат да предадат отбрана на своите бебета, твърди ново изследване, извършено в Израел. Споре...
Ние сме имали над 100 бременни с Ковид и 35 раждания. 50 на 50 са естествените раждания към цезарово сечение. Около 15 дами сме имали с генекологични болести и Ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР