Образувано е дисциплинарно производство срещу шефката на Икономическа полиция в

...
Образувано е дисциплинарно производство срещу шефката на Икономическа полиция в
Коментари Харесай

Шефката на Икономическа полиция в Пазарджик хваната да краде козметика от аптека

Образувано е дисциплинарно произвеждане против шефката на " Икономическа полиция " в Пазарджик Неделка Преждарова, поради осъществена от нея кражба от търговски обект.

Високопоставената служителка е хваната да краде козметика от аптека, което е записано от видеокамери. Сигналът незабавно е подаден в Дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи, откъдето след малко следствие данните за закононарушението са доказани.

Нарушени са разпоредбите и нормите на Етичния кодекс за държание на държавните чиновници в Министерство на вътрешните работи и с дейностите си служителят е уронил престижа на службата, оповестяват от вътрешното министерство.

Материалите по случая са изпратени на прокуратурата. Най-вероятно висшата служителка ще бъде дисциплинарно уволнена, разясняват близки до следствието.

Дипломирана учителка, Неделка Преждарова влиза в системата на Министерство на вътрешните работи като дознател, като с времето е нараснала до началник на отдел и най-после до шеф бранш " Икономическа полиция ".

Активисти на ГЕРБ-Пазарджик се споделят пред Zonanews, че предходната година по време на предизборните акции Преждарова е била изключително дейна в привикването на политически лица, функционери и представители на локалните организации на партията.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР