Образуванието, с размер на детска главичка, е открито случайно. Семейството

...
Образуванието, с размер на детска главичка, е открито случайно. Семейството
Коментари Харесай

Подвиг! Светила На Българската Медицина Оперираха Спешно 4-Месечно Бебе, Но Това, Което Извадиха От Него Ще Ви Ужаси! Колкото Глава Е!

Образуванието, с размер на детска главичка, е намерено инцидентно. Семейството незабавно е ориентирано към доктор в София, който пък го препраща към доктор Цветко Георгиев от „ Пирогов ”.

В университетската незабавна болница незабавно са осъществени редица проучвания. Те демонстрират, че туморът се развива прогресивно, довел е до анемично положение и би трябвало да бъде отхвърлен допустимо най-бързо.

Д-р Георгиев се свързва с проф. Никола Владов. Двамата сплотяват старания в името на живота и здравето на дребната пациентка, а резултатът от положителната колаборация не закъснява. Седмица по-късно детето към този момент е изведено от детската реанимация. Сега младата девойка е настанена в Отделението по хирургия на новородено и вродени аномалии на „ Пирогов ”, под зоркия взор на доктор Цветко Георгиев и екипа му.

Според хирурзите, не е оригиналност, че детето се е родило с израстък. Толкова огромен, обаче се среща рядко. Лекарите дават позитивни прогнози за дребната пациентка – тя ще води естествен метод на живот.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР