Образователната система се справи. Това заяви заместник-министърът на образованието Таня

...
Образователната система се справи. Това заяви заместник-министърът на образованието Таня
Коментари Харесай

Таня Михайлова: Образователната система се справи, не се говори за по-дълга учебна година

Образователната система се оправи. Това съобщи заместник-министърът на образованието Таня Михайлова в утринния блок на Българска национална телевизия.
Не се приказва за удължение на образователната година, добави заместник-министърът. 
 Таня Михайлова: Мерките в учебните заведения се съблюдават Таня Михайлова: Мерките в учебните заведения се съблюдават
Всички ограничения, които нашата система взе и сподели са, че оптимално се съблюдават противоепидемични ограничения в учебните заведения. Това съобщи заместник-...
Тя изясни, че няма да отпада образователен материал за матурите. Тази година започнахме извънредно готови, тази година всяко едно учебно заведение имало пътеката, по която да върви, уточни Михайлова и добави, че няма съображение да отпада образователен материал.
По думите ѝ, тематиките, които се падат на изпитите са  вследствие на образователните стратегии. Навсякъде материалът за това време на образователната година е усвоен като за една присъствена година. Когато за положили старания учениците, ще се оправят на изпитите, безапелационна бе Михайлова.
Учениците ще бъдат по-малко в класната стая по време на изпитите и ще се влиза през разнообразни входове. Това не е проблем на нашата система, увери Таня Михайлова.
Според нея родителите не би трябвало да се тормозят, а да имат вяра повече на своите деца. „ Учениците ни ще се оправят “, увери Михайлова и дефинира като безконтролно концепциите да отпаднат изпитите. От нейна позиция изпитите са по-важни за самите възпитаници и те да схванат до каква степен са стигнали.
 Таня Михайлова: Убедена съм, че учителите ще се имунизират Таня Михайлова: Убедена съм, че учителите ще се имунизират
" Вярвам, че сътрудниците ще се имунизират. Нашите учители са виновни и съм безусловно уверена, че ще се имунизират. " Това сподели заместник-м...
„ Със сигурност ще се види къде са пропуските и дефицитите, може да няма толкоз пропуски и дефицити, само че изпитът демонстрира до каква степен си стигнал като обучаем “, сподели още Михайлова.
Има класове, които се образоват онлайн. Михайлова се надява, че в случай че стойностите понижават, учениците ще могат. да се върнат в класните стаи присъствено.
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР