Обратното броене започна и планираните ваканции вече са на една

...
Обратното броене започна и планираните ваканции вече са на една
Коментари Харесай

Всички летни и стилни тоалети, които ще носим през юли

Обратното преброяване стартира и плануваните ваканции към този момент са на една ръка разстояние, а този vacation mode, в който изпадаме през юли се отразява даже и в офисното облекло, в което се открояват ленени костюми, ефирни елегантни рокли и сетове от бяла риза и необятен едноцветен панталон. Градът може да предложи доста развлечения за дните, в които отброяваме бягството към морето. А стигайки там, несъмнено, обличаме новия си бански, слагаме сламена шапка, а в кошницата си носим книга, слънцезащита и някое красиво парео. И измерваме времето със следобедите, прекарани на плажа, отпивайки коктейл, и с вечерите, в които посрещаме приказни залези край брега.

За да сме готови за още по-големите летни горещини, се въоръжаваме с красиви летни рокли. Бохемски, бели, дълги и плетени, едноцветни или с графични щампи – имаме голям избор според дали ще ги носим в града, по време на ваканцията или пък за някое особено събитие. Защото юли сигурно ще предложи доста култивиран празненства и още по-вълнуващи сватби. Да не забравяме и музикалните фестивали, по време на които носим къси дънкови къси панталони и кроп топове, само че и също толкоз цветни рокли по тялото. Други съществени неща в нашия летен дрешник са обувките. Мюлет моделите на ток, равните сандали, сандалите на ток и даже сабото, което още веднъж се връща - невероятно е да тръгнем без тях, където и да ни отведат юлските дни. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Viky Rader (@vikyandthekid)

За да се предпазим от слънчевите лъчи, постоянно имаме на разположение и слънчеви очила, и шапка, само че пък освежаваме тоалетите си и с блестящи бижута, които ще се открояват още по-нежно под ярките слънчеви лъчи. Какво още ще носим този месец, вижте в галерията ни!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lucy Williams (@lucywilliams02)

 
10 стайлинг хрумвания с ризата, с която ще бъдем доста изискан това лято

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР