Обратно в утрото на бъдещето е изложба на Елица Матеева-Паскинс,

...
Обратно в утрото на бъдещето е изложба на Елица Матеева-Паскинс,
Коментари Харесай

Елица Матеева-Паскинс представя обратно в утрото на бъдещето

" Обратно в утрото на бъдещето " е галерия на Елица Матеева-Паскинс, която ще бъде открита на 12 септември от 18.30 ч. в галерия-книжарница " София прес ", ул. " Славянска " 29.

" Елица Матеева-Паскинс е художник с мощна сила в изрече на живописта. Композициите й, въпреки и в дребен формат от време на време, постоянно влияят монументално. Цветовите гами са монохромни с ярки акценти. Но те носят своята прочувствена стойност на непорочност, елементарност и доста откровеност ", показва Албена Щеньовска-Еглофф.

В живописта на авторката участва и линията, която заживява като графичен миг в композициите й. Художничката има мощно изразен експресионистичен почерк, на моменти и халюцинационен. Картините на Елица Матеева са претърпени мигове, които ни водят в дълбокото - за осмисляне и нова глътка въздух, с остротата на вярата, както споделя тя самата. Истинското изкуство е единствено това, което може да развълнува фена! Живописната галерия " Обратно в утрото на бъдещето " е доказателство за това, " твърди Албена Щеньовска-Еглофф.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР