Обръщението Драги“ в поздравителния адрес на Ахмед Доган към Мустафа

...
Обръщението Драги“ в поздравителния адрес на Ахмед Доган към Мустафа
Коментари Харесай

Журналистът Илхан Андай: Мустафа Карадайъ отдавна беше отписан от Доган

Обръщението „ Драги “ в приветствения адрес на Ахмед Доган към Мустафа Карадайъ е запазена марка на Доган. То значи „ Очаквайте още вести, от които цялата машина Движение за права и свободи да се разклати “. Това сподели журналистът Илхан Андай.
След тази честитка Карадайъ беше отписан. Беше пасажер, само че поради динамичните български политически процеси и риска Движение за права и свободи да изпадне в безтегловност, това се отлагаше.
Според Илхан Андай признаци за тази рокада е имало и по време на предизборната акция, когато Мустафа Карадайъ се е появил в Кърджали в последната седмица и е бил самичък със своя водач. Това беше неговото огромно сбогуване с Движение за права и свободи в бастиона на Доган, разяснява още Андай.

Навремето Карадайъ беше от хората, които обезпечено щяха да останат правилни на Доган. На една от коледните вечери след първия мандат през 2019 година До почетния ръководител беше достигнала информация, че има апетити за мястото на Карадайъ. Тогава той беше декларирал пред всички, че Карадайъ е находка и събитие, прикани другите да го пазят и развиват, разяснява още Илхан Андай.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР