Обръщаме се към бившите членове на партията, създали свои политически

...
Обръщаме се към бившите членове на партията, създали свои политически
Коментари Харесай

БСП кани бивши членове на партията да се върнат обратно


„ Обръщаме се към някогашните членове на партията, основали свои политически субекти – върнете се в. Заповядайте назад, с цел да може с потенциала на всички да търсим обединяване и мощ “. Това разгласи ръководителят на по време на конференция.

„ Президентът Първанов е оповестил събиране за ново ляво обединяване. Поканени са АБВ Румен Петков, „ Изправи се БГ “ Мая Манолова, „ Движение 21 “ Татяна Дончева, „ Българска прогресивна линия “ Краси Янков, „ Нормална страна “ на Кадиев и МИР на Симеон Славчев “, уточни тя.

Нинова изясни, че ръководителите на партиите са някогашни членове на.

„ Идеи не сме чули – що е то новото ляво, само че четем и чуваме ултиматуми и заклинания към нас. Всички тези наши някогашни приятели са напуснали при предходни управления – на Сергей Станишев и Михаил Миков “, напомни водачът на социалистите.

Според нея е положила старания да върне някогашните си членове в партията, като с част от тях са били в обединения по време на предишни избори или .

Нинова акцентира, че поканата е единствено към тези политици, които са напуснали и са основали лични партии. „ Тези, които са изключени в последно време, са изключени по уставно наказване “, безапелационна е тя.

„ в никакъв случай не е серпантина опитите и процесите да търси обединяване вляво. Стигали сме даже и до коалиция от 26 партии преди година и половина “.

На последните избори на 2 октомври получи 9,3% от гласовете. „ Изправи се, България “ на Мая Манолова – 1,1%. АБВ с ръководител Румен Петков е част от обединението „ “. Партия МИР с ръководител Симеон Славчев имаше 0,18% от гласовете.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР