Оборудвани със свежи дизайнерски акценти в екстериора и получили значителен

...
Оборудвани със свежи дизайнерски акценти в екстериора и получили значителен
Коментари Харесай

VW освежи T-Roc и T-Roc Cabriolet

Оборудвани със свежи дизайнерски акценти в екстериора и получили забележителен прогрес в региона на употребата и работата в мрежа, както и с последно потомство асистиращи системи, освежените VW T-Roc и T-Roc Cabriolet към този момент са налични за поръчване при дилърите. Началната цена за T-Roc е 23 495 евро, а кабриолетът се предлага от 31 850 евро.

Екстериорът на двата модела е деликатно ръчно направен. Изостреният дизайн в този момент е изразен по-яко с помощта на новите лакови покрития. Според VW интериорът също е станал по-модерен и по-качествен. Централни детайли са модифицираният мултифункционален волан, общоприетият Digital Cockpit (с изцяло дигитален екран и система за управление) и модифицираните информационно-развлекателни екрани, които - според от оборудването - са с размери от 6,5 инча до 9,2 инча.

Двата освежени модела оферират голям брой асистиращи системи като общоприети или като спомагателни екстри, които преди са били налични единствено в по-високите класове транспортни средства. Ново в гамата са опционалният " IQ.Drive Travel Assist " и изпреварващият круз надзор " Predictive ACC ", който разрешава асистирано шофиране до 210 км/ч в границите на системата.

Обхватът от функционалности на системата " Side Assist " и асистента за паркиране " Park Assist " е уголемен, като към този момент може да паркира и напред в перпендикулярни места за паркиране и да се излиза от паркинг места, успоредни на лентата.

Опционалните IQ.Light LED матрични фарове би трябвало да подсигуряват добра видимост, без значение дали шофирате денем, през нощта или при неприятно време. Докато „ Dynamic Light Assist” оказва помощ да се осветяват авансово криволичещи пътища и да не се заслепява насрещното придвижване, даже когато дългите светлини са дейни, обособените LED сегменти на осветителната система обезпечават по-добро систематизиране на светлината, като се включват или изключват според от пътната обстановка.

Базирани на модулната информационно-развлекателна матрица (MIB) от VW, T-Roc и T-Roc Cabriolet разполагат с актуалното потомство онлайн услуги на борда. Функциите " We Connect Plus " разрешават потреблението на новаторски цифрови услуги като натурален онлайн гласов надзор и достъп до стрийминг услуги. Като алтернатива, функционалностите на Apple CarPlay и Android Auto към този момент могат да бъдат интегрирани безжично в операционната система.

Има избор от три бензинови и два дизелови мотора с мощ от 81 кВт/110 к.с. до 140 кВт/190 к.с. за T-Roc. В взаимозависимост от задвижването, те се комбинират с 6-степенна механична кутия или 7-степенна роботизирана със сдвоен съединител (DSG). Задвижването на всички колела 4Motion се предлага в композиция с дизеловия мотор 110 кВт/150 к.с. и е общоприетоо с 2,0-литровия TSI с мощ 140 квт/190 к. За кабриолета T-Roc има избор от два бензинови мотора с турбокомпресор и непосредствено впръскване като 1.0 TSI с 81 кВт/110 к.с. или 1.5 TSI със 110 кВт/150 к.с.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР