Обобщен профил на българската търговка, независимо от сферата, прави журналистката

...
Обобщен профил на българската търговка, независимо от сферата, прави журналистката
Коментари Харесай

Лияна Панделиева: Обобщен образ на българската търговка: във всяка свободна секунда стои пред обекта, стръвно пуши и гледа лошо…

Обобщен профил на българската търговка, без значение от сферата, прави журналистката Лияна Панделиева. Явно неприятният ѝ опит с някоя от тях е провокацията за нейния пост. Тъй като никога не е благоразположен.
SafeNews разгласява поста на Лияна Панделиева без редакторска интервенция:
Обобщен профил на българската търговка, без значение от сферата: Това е жена, без значение на каква възраст, която във всяка свободна секунда стои пред обекта, стръвно пуши и гледа неприятно всеки, който би опитал да се промъкне около нейния облак пушек, с цел да нахлуе в комерсиалното място.
В собствен по-ранен пост журналистката още веднъж се възмущава от същия вид „ търговки “

 

Класическа българска търговка – в тази ситуация аптекарка: Тя в действителност е вътре с димяща цигара в ръка, а в случай че някой реши да влезе, подготвена е да му направи път, като му издуха в лицето дима от тутуна, преизпълнена с скука. Иначе тя несъмнено си мисли, че не пуши вътре в аптеката.

 

Под поста има коментар:

 

Тъжно само че факт. В Гърция в никакъв случай не ми се е случвало да очаквам някой да ме обслужи до момента в който си допушва цигарата. За Италия да не гиворим. И изобщо по белият свят.

 

На което Панделиева дава отговор: Изобщо на никое място другаде по света, а въпреки всичко съпоставям с няколко континента и Африка включително.

 

Още вести четете в секция Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР