Обновяването на диетата ще работят много по-ефективно с обновяването и

...
Обновяването на диетата ще работят много по-ефективно с обновяването и
Коментари Харесай

7 храни, с които лесно и вкусно да отслабвате

Обновяването на диетата ще работят доста по-ефективно с обновяването и на метода на живот като цяло.

Някои артикули могат да бъдат надеждни помощници в битката със затлъстяването, както и в опитите за привеждане на фигурата ви в съвършено положение. Тези храни съдържат мощни хранителни субстанции и антиоксиданти, които освен ви оказват помощ да отслабнете, само че и ви зареждат с сила за дълго време. И по този начин, учените са показали седем храни, които имат свойства да изгарят мазнините.

1.       Черен фасул

Тази бобова просвета е богата на протеини и фибри, някои от най-задоволителните хранителни субстанции. Прави усещане, че бобът не съдържа нито грам лой. Всички бобови растения обаче имат това свойство. Защо черен фасул, а не бял фасул? Факт е, че тъмният цвят на този артикул има високо наличие на флавоноиди, които способстват за унищожаването на мастните отлагания в коремната област.

2.       Круша

Дори най-сочната и сладка круша е една от най-нискокалоричните храни. В същото време, плодът съдържа огромно количество фибри, които са потребни за организма. В допълнение, крушите са богати на катехини и флавоноли, мощни антиоксиданти, които разграждат коремните мазнини. Така че можете да ядете круша за закуска, преди обяд и вечеря: яденето на прекалено много от този артикул няма да повлияе по никакъв метод на вашето тегло и здраве.

3.       Пуканките не са нито сладки, нито солени

Изненадващо, лакомството оказва помощ и в битката с непотребните килограми. Тайната е, че продуктът се състои от пълнозърнести храни, които по своите хранителни свойства са еквивалентни на див ориз, елда, пшеница или просо. Яденето на пуканки е потребно за тялото и поддържането на добра фигура.

4.       Студени картофи

Студените картофи са доста по-здравословни от горещите. Факт е, че когато се охладят, растителните нишки се трансформират в устойчиво нишесте, което не се всмуква и става неразтворимо влакно, извънредно потребно за последователите на разнообразни диети. Когато се комбинира с дресинг от оцетна салата, студените картофи подтикват отделянето на хормони, които потискат апетита и желанието да се яде нещо нездравословно.

5.       Ядки и семена

Мазнините, съдържащи се в ядките, са полиненаситени. Диетолозите постоянно означават, че мазнините в ядките и семената предотвратяват затлъстяването и оказват помощ при намаляване.

6.       Чай

Всеки знае за потребните и чудодейни свойства на чая. Ефективността му е потвърдена от научни проучвания. Едно от тях удостовери, че мастните кафези всмукват 70% по-малко мазнини под въздействието на бял чай. Оказва се, че чаят е вкусно и потребно средство в битката с наднорменото тегло. Зеленият и бял чай имат най-хубави свойства.

7.       Ябълков оцет

Парадоксално, само че това е различен метод да отслабнете. Оцетната киселина изгаря мазнините и предотвратява отлагането на мастните кафези. За да изпитате изгодите за здравето, просто използвайте ябълков оцет като основа за сос, дресинг и допълнение към напитка. В никакъв случай обаче не би трябвало да се отнасяте към продукта с фанатизъм и да го добавяте като дресинг към всички леки ястия, в противоположен случай стомахът ви ще страда от това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР