Обновеното Audi Q2 ще излезе на пазара през първата половина

...
Обновеното Audi Q2 ще излезе на пазара през първата половина
Коментари Харесай

Новото Audi Q2 тръгва от 28 600 евро

Обновеното Audi Q2 ще излезе на пазара през първата половина на 2024 година В Германия началната цена е 28 600 евро. Както и преди, транспортното средство ще се създава в основния цех в Инголщат.

Информационно-развлекателната система на компактния SUV получава обширна софтуерна актуализация. Отсега нататък всяко ново Audi Q2 ще се доставя с Audi virtual cockpit и 8,8-инчов сензорен екран като централен блок за ръководство на MMI. Предишният въртящ се бутон е отстранен и на негово място е заето практично поделение за предпазване.

Допълнителните функционалности за сигурност уголемяват общоприетото съоръжение, като различаване на пътни знаци, предизвестие за овакантяване на лентата и помощ при паркиране откъм гърба. MMI radio plus е част от общоприетото съоръжение и включва DAB тунер, два USB-C врата с опция за данни в предната централна подпора, функционалности за незабавни повиквания и някои услуги на Audi connect, като Remote & Control за питане и ръководство на някои транспортни средства информация като отключване на вратите или инспекция на равнището на резервоара.

Пакетът „ Подготовка за MMI навигация “ включва и интерфейса за смарт телефон Audi. При предпочитание тук могат да бъдат отключени и задействани многочислени услуги Audi connect и умна навигация. Най-големият пакет „ MMI Navigation plus “ включва услугите Audi connect, както и навигационни услуги със сателитни карти с висока разграничителна дарба и услуги, да вземем за пример от Гугъл.

Навигационната карта може да бъде показана върху огромна повърхност в MMI navigation plus във виртуалния кокпит на Audi и подсигурява, че картата и всички съответни данни за шофиране са лесни за четене. От момента на закупуване картите, съхранени в системата, се поддържат настоящи в продължение на 36 месеца - с ежемесечна актуализация.

Пакетът включва и спомагателни онлайн услуги, като Audi Traffic Information plus с данни за придвижването по лентите, информация за паркиране на улицата, онлайн радио и онлайн различаване на музика. Системата Audi connect постоянно работи с непрекъснато конфигурирана eSIM (вградена SIM).

Опциите от висок клас допълват информационно-развлекателния пакет: Sonos Premium Sound System с 13 високоговорителя и субуфер свети с натоварен, кристално чист и мощен тон, съгласно производителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР