Обновени магазини отварят врати още преди началото на летния сезон,

...
Обновени магазини отварят врати още преди началото на летния сезон,
Коментари Харесай

Grand Mall търси 4-ма щастливци за iPhone 15 с играта Зареди пролетта! | Участвайте за 4 броя iPhone 15 и още 400 награди до 400 лв. в пролетната игра на най-големия търговски център във Варна. Теглим имената на късметлиите всяка седмица през април!

Обновени магазини отварят порти още преди началото на летния сезон, с цел да обогатят шопинг прекарването на многочислените гости.
Пролетта в най-големия търговски център във Варна Grand Mall настава с великодушни дарове за пазаруващите.

Над 400 гости ще имат опция да завоюват награди от новата сезонна игра Зареди пролетта!.

Четирима от тях ще завоюват хитовия iPhone 15, а останалите 400 награди са от най-различни области на шопинга и заниманията.

Сред тях има 4 ваучера x 400 лева за техника, 60 ваучера х 100 лева за мода, бижута и обувки, 184 ваучера х 50 лева за мода, козметика и аксесоари за дома, 60 двойни билета за кино, 20 ваучера х 30 лева за книги и цветя и 72 ваучера за ядене.

Лесно е да се включите в играта - пазарувайте за най-малко 50 лева в Grand Mall, донесете касовия бон на Информация и участвайте на пролетна премия! Шансът да спечелите е огромен - всяка седмица през април се теглят печеливши.

Пълните правила на Играта " Зареди пролетта! " и всички награди открийте тук:.

Лидерът на извънстоличните търговски центрове в България предлага още приятни изненади за многочислените си гости.

Към своите над 200 магазина Grand Mall добави още преди началото на летния сезон нов магазин на класическата марка джинси Levi’s, отвори и нов мултибранд магазин - STS, който показва най-новото от стилните линии на Tommy Hilfiger, Calvin Klеin и Joop!

Напълно освежен ще бъде магазинът на H&M. С нова визия през лятото чакаме и магазините на Boss и Duglas. Скоро в портфолиото на комерсиалния център ще се включат и марки като Cropp, Notino и Costa Coffee.

Пазарувайте в Grand Mall, забавлявайте се и печелете!

Последвайте Facebook страницата, с цел да виждате първи най-новите предложения на магазините и заведенията в Grand Mall.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР