Обмислям дали има смисъл при тази прокуратура да подавам сигнал,

...
Обмислям дали има смисъл при тази прокуратура да подавам сигнал,
Коментари Харесай

МВР шефът: Борисов е недосегаем, защото притежава главния пр...

Обмислям дали има смисъл при тази прокуратура да депозирам сигнал, откакто прокуратурата е превърната в политическо оръжие. Това съобщи пред БНР служебният вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков, запитан дали ще сезира прокуратурата за дейностите на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Министерство на вътрешните работи шефът уточни, че откогато служебният кабинет е встъпил в служба до в този момент, прокуратурата образува като на конвейер голям брой правосъдни производства, с които се опита да спъва работата на вътрешното ведомство.

По думите му, може би медиите ще са по-силни, в сравнение с прокуратурата що се отнася до сигнала, който получил от човек, който разказал, че Борисов го бил заплашвал. Този случай надалеч не е „ една жена сподели на пазара”, акцентира министърът.

Рашков запита за какво хората идват при него, а не непосредствено в прокуратурата. Вътрешният министър не може да образува досъдебно произвеждане, добави той.

Според Рашков след изборите на 4 април Борисов се отказал от депутатското място, тъй като имунитетът на депутат може да бъде снет по законоустановения ред, само че „ господин Борисов има безспорен имунитет, тъй като той има основния прокурор”, акцентира Рашков.

Защо както нахлу господин Гешев в президентството, не нахлу и в резиденцията на господин Борисов в „ Бояна”, където фотоси демонстрираха златни кюлчета и банкноти, попита Бойко Рашков и добави, че има прийом, по който да се ревизират тези златни кюлчета.

Според служебният вицепремиер толкоз проблеми е основал този човек (Борисов – бел. Ред.), че ще би трябвало цялостен мандат на едно постоянно държавно управление, в случай че не и повече, с цел да се оправи с тях.

За рокадите в министерството и службите за сигурност, Рашков беше безапелационен, че в Министерство на вътрешните работи има задоволително опитни фрагменти, които умеят, могат и желаят да работят по различен метод.

Той не се ангажира със период по кое време ще е подготвен резултатът от инспекцията имало ли е подслушвани опозиционни политици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР