"Обмисляхме облекчаването на водния режим в Перник още на 3

...
"Обмисляхме облекчаването на водния режим в Перник още на 3
Коментари Харесай

Обмислят облекчаване на водния режим в Перник, до дни пускат водата от Белмекен

"Обмисляхме облекчаването на водния режим в Перник още на 3 март, преди да има ковид у нас. Имах диалози с кмета и с регионалния шеф на града. Аз поддържам такова предложение. " Това съобщи министърът на стопанската система Емил Караниколов пред Нова телевизия по отношение на водния режим в Перник.

Днес чакаме камиона с последните 105 метра тръби. Това значи, че до на следващия ден или вдругиден би трябвало да сме ги завършили и да стартираме стерилизация. Пускаме водата от "Белмекен, изясни министърът и добави: "В момента Перник харчи сред 22 и 25 000 куб. вода на денонощие. Ако пуснем и София, това не пречи и от язовир "Студена " да се пускат сред 12 и 15 000 кубика ".

"Язовирът сега се цялостни съществено. Приветствам това решение. Природата го разрешава ", безапелационен бе Емил Караниколов.

През уикенда кмeтът нa грaдa Cтaниcлaв Влaдимирoв също разгласи, че зaрaди грипнaтa eпидeмия и рeгиcтрирaнитe в cтрaнaтa първи cлучaи нa кoрoнaвируc, нaй-вeрoятнo вoдният рeжим в Пeрник щe бъдe oблeкчeн пo-рaнo oт прeдвидeнoтo.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР