Областно събрание на ГЕРБ, свикано в залата на читалището в

...
Областно събрание на ГЕРБ, свикано в залата на читалището в
Коментари Харесай

Разлог беше домакин на Областно събрание на ПП ГЕРБ Благоевград

Областно заседание на ГЕРБ, свикано в залата на читалището в Разлог, регистрира представянето на партията в Благоевградска област на последните локални избори като доста положително.

„ Неслучайно избрахме семейството на Разлог. – сподели Андрей Новаков. - Това е самопризнание за позитивната акция на Красимир Герчев и Политическа партия ГЕРБ Разлог, и тяхната безапелационна победа. “

На събранието участваха огромна част от регионалното управление на партията в лицето на Андрей Новаков, Георги Динев, Бисер Михайлов, Даниела Савеклиева, (включително и Красимир Герчев), представители на всички общински структури, кметът на Кресна - Николай Георгиев и кметът на Петрич Димитър Бръчков.

Направи се изчерпателен разбор на резултатите от локалните избори и се обрисуваха вероятностите пред Политическа партия ГЕРБ – област Благоевград.

️Благоевградска област реализира доста положителни за Политическа партия ГЕРБ и може да бъде номиниран и излъчен най-малко един зам.-министър в държавното управление на Мария Габриел. – споделих аз и подчертах, че партията се обновява. Имаме над 25 нови заявки за участие в Разлог, само че в това време е належащо да изключим от редиците си членове на партията, които работиха срещу нас по време на изборите.

Политическа партия ГЕРБ – Разлог подаде за отстраняването на членове на партията, които работиха против Политическа партия ГЕРБ и като член на регионалното управление приканвам всички общински структури да ревизират членската маса, в случай че са имали подобен проблем. Само с хора – кардинални и безкористни можем да отстояваме позициите на Политическа партия ГЕРБ в област Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР