Областният управител Здравко Димитров, кметовете на общините Пловдив, Родопи и

...
Областният управител Здравко Димитров, кметовете на общините Пловдив, Родопи и
Коментари Харесай

Здравко Димитров и кметове обсъдиха обходните пътища на...

Областният шеф Здравко Димитров, кметовете на общините Пловдив, Родопи и Марица, представители на КЦМ, архитекти и специалисти, организираха работна среща в АПИ, на която бяха разисквани проблемите при плановете за обходните пътища на град Пловдив – Околовръстно шосе и Югоизточния обходен път.

Обсъден беше и планът за кръговото на изхода на Пловдив в посока Асеновград . Беше докладвано, че парцеларният проект е подготвен и се приготвят отчуждителните процедури .

На срещата стана ясно, че е належащо е да се доработи проекта за Югоизточния обход, с цел да се прибавят местни платна и пътен възел за излаз от ул. „ Недялка Шилева “, след което Община Пловдив ще показа плана в АПИ.

Проектът за Околовръстно шосе би трябвало да бъде допълнен с местни платна , осъществяващи връзка с близките територии и ново кръгово кръстовище.

Има неясноти във връзка с отводнителните канали и жп линията на КЦМ , която пресича главното трасе. Ще се търси решение за пътните връзки и отбиването на основния път при кв. Коматево в посока към Родопите, заради съществуващия Оценка на въздействието върху околната среда.

Областният шеф назначи последваща среща , на която са поканени представители на КЦМ, НКЖИ, архитекти и инженери, с цел да предложат решение. /Марица.бг
тагове здравко димитров кметове обходен път пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР