Областният управител на София град трябва да понесе отговорност за

...
Областният управител на София град трябва да понесе отговорност за
Коментари Харесай

Веска Ненчева: Областният управител да понесе отговорност за скандала с наемите на БСП

Областният шеф на София град би трябвало да понесе отговорност за издадения изпълнителен лист към Българска социалистическа партия, в който се показва над 200 000 лв. неплатени наеми за партийната централа на " Позитано " 20. Това разяснява пред " Хоризонт " Веска Ненчева от Националния съвет на социалистите. 

Тя добави, че Българска социалистическа партия не дължи наеми, както беше оповестено в някои медии, и издаденият административен акт ще бъде обжалван:

" Законът е в действие, прекрасен или не добър, той е подобен. Но, до този миг прецизно си плащаме наема, всички консумативи - ток, вода и така нататък След 2019 година, знаете, че с смяна в закона политическите парламентарно показани партии, всички, които са над 1 %, не заплащат наем, само че продължаваме да си плащаме всички консумативи. И в един миг, доколкото запознат съм 28-и предходния месец, има подобен изпълнителен лист от регионалния шеф, след което ни слага в тази неуместна и некомфортна обстановка отново меко казано. Аз не познавам в елементи цялата надлежна документи, най-вероятно е обвързвана и със периоди, само че този иск за 250 хиляди лв. непозволени, непозволени по искане за наем със задна дата, за която не би трябвало да се заплаща наем, не е добре. И аз считам, че тук, в действителност регионалният шеф би трябвало да поеме своята отговорност за нещо, което прави незаконно и непозволено, даже и от страна на министър-председателя ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР