Областният управител на Сливен Чавдар Божурски поздрави бивши и настоящи

...
Областният управител на Сливен Чавдар Божурски поздрави бивши и настоящи
Коментари Харесай

Областният на Сливен за деня на полицията: Празникът е на всички, които сме с едно и също ДНК

Областният шеф на Сливен Чавдар Божурски поздрави някогашни и сегашни сътрудници от полицията по случай професионалния им празник Архангеловден.

„ За мен беше чест, че тук, от това място имах опцията да чувам хора като ген.Ганев, Иван Кръстев, Кольо Стоев, Диньо Янков, Велико Вълчев и, естествено, ген.Манчев. Имах достойнството и удоволствието да работя с сътрудници, да се изучавам от тях, които в никакъв случай не застанаха на тази естрада. Но в последна сметка и едните, и другите бяха с едно и също ДНК. С всички вас през тези години, когато работихме, дружно изпадахме в обстановки – професионални и други, и също се изследвахме. И мисля, че също сме с едно ДНК – ДНК-то на ченге. Така че на следващия ден е празникът на всички нас, които сме с едно и също ДНК ” – това съобщи Божурски на тържествено заседание в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен. Божурски е криминалист от кариерата и дълготраен началник на дирекцията.

По традиция полицията в Сливен сервира цветя пред паметника на Хаджи Димитър и уважи паметта на чиновниците, които са починали при осъществяване на професионалния си дълг. 76 служители на реда бяха наградени с писмена хвалба и повишение в служба. ОД на Министерство на вътрешните работи в Сливен е измежду най-хубавите в страната по разкриваемост на закононарушенията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР