Областният управител Малина Николова връчи днес наградите на фирми в

...
Областният управител Малина Николова връчи днес наградите на фирми в
Коментари Харесай

Във Враца раздадоха наградите „Работодател на 2018“

Областният шеф Малина Николова връчи през днешния ден премиите на компании в състезанието „ Работодател на 2018 “. За втора поредна година работодателските организации предлагат най-успешните предприятия в област Враца, които Областният съвет за безвредни условия на труд предлага. Категориите, в които се предлагат работодателите от област Враца са: „ Инвестиция в подобряването на работната среда, за запазване живота, здравето и работоспособността на служащите и чиновниците “, „ Обучение на личния състав за познаване и съблюдаване на здравословните и безвредни условия на труд “ и „ Въведена иновация в подобряването на изискванията на труд “. Оценяването на предложенията се прави по одобрени от Областния съвет по условия на труд критерии – целенасоченост, успеваемост, изгодност и опция за мултиплициране на концепцията или активността в друга компания или сфера на активност.
„ Заедно с Вас, уважаеми работодатели, можем да реализираме всичко, което мечтаем за Враца, тъй като можем да предвидим бъдещето, единствено, в случай че го създадем. Вашият капацитет, поддръжката на националната, районната и локалната власт в основаването на условия за качествена бизнес и житейска среда носят синергията на триумфа. С това разбиране създадохме Конкурс „ Работодател на годината като оценка и самопризнание за Вашия труд, като признателност за интензивността, отговорността и съзидателността на фирмената Ви политика. Присъждането на премиите показва компанията като добър шеф. Това не е просто приз за миналата година, а тласък идната да бъде по-добра и сполучлива. Благодаря Ви за обществената и социална отговорност. За мен е чест да сте тук, с цел да получите нашето самопризнание в края на годината “, съобщи при награждаването регионалният шеф Малина Николова.
На съвещание на Областния съвет по условия на труд бяха разисквани и утвърдени постъпилите предложенията от КРИБ – Враца, номинираща „ ХОЛСИМ БЪЛГАРИЯ “ АД, „ Лесто Продукт “ ЕООД - Враца и „ Инекс Трейд “ ЕООД - Враца, както и комплексната номинация на ТПП - Враца за „ РОМТЕХ 3 Европейски Съюз “ ООД - Враца.
В Категория: „ Обучение на личния състав за познаване и съблюдаване на здравословните и безвредни условия на труд “, регионалният шеф Малина Николова награди „ ХОЛСИМ БЪЛГАРИЯ “ АД. Фирмата е част от международния водач в производството на цимент, инертни материали и бетон „ ЛафаржХолсим “. Обединената компания има смесен 180-годишен опит в производството на цимент, инертни материали и бетон и е новият международен водач в бранша на строителните материали.
В категорията „ Инвестиции в подобряването на работната среда, за запазване живота, здравето и работоспособността на служащите и чиновниците “ отличени тази година са двама работодатели, съгласно критериите за оценка.
Заместник регионалният шеф Мирослав Комитски връчи премията на „ Лесто Продукт “ ЕООД - Враца - компания с над 25 години опит в направата на железни произведения за машини и уреди, намиращи приложение в разнообразни браншове на индустрията.
В същата категория приз „ Работодател на 2018 “ за вложения за безвредна работна среда бе присъдена и на компания „ Инекс Трейд “ ЕООД - Враца. Наградата бе връчена от заместител регионалния шеф Робертино Маринов. Фирма „ Инекс Трейд “ ЕООД - Враца работи в областта на качественото строителство и е профилирана във всички типове действия, които са свързани с високото и ниско строителство, всички етапи на построяването на обекта от неговото планиране до въвеждане в употреба на готовия обект.
Главният секретар на Областна администрация – Враца Мариана Каменова връчи премията в категория: „ Въведена иновация в подобряването на изискванията на труд “, присъдена на „ РОМТЕХ 3ЕС “ ООД - Враца. Фирмата е с дълготраен опит в развиването и произвеждане на електронни и електромеханични артикули. Ръководният екип основава сполучливо електрониката на утрешния ден, основана на познания, нови технологии и качество.
На финала на церемонията по награждаването регионалният шеф Малина Николова благодари на представителите на бизнеса, работодателските организации, синдикатите, медиите и всички сътрудници за правилното отношение и пожела здраве и шанс, светли празници, мирна и плодородна 2019 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР