Областният съвет на БСП във Велико Търново поиска Корнелия Нинова

...
Областният съвет на БСП във Велико Търново поиска Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Социалистите от Велико Търново искат конгрес и Нинова да поеме отговорност

Областният съвет на Българска социалистическа партия във Велико Търново изиска Корнелия Нинова и управителните органи на партията да поемат отговорност за резултатите на социалистите на парламентарните избори.

Като приемлив резултат дефинират извоюваните два депутатски мандата от Велико Търново локалните социалисти. На парламентарните избори преди 4 години Българска социалистическа партия в региона имаше трима депутати.  

С 25 гласа „ За ”, 5 „ Против ” и един „ Въздържал се “ Областният съвет на Българска социалистическа партия одобри решение, с което упорства за привикване на Конгреса, който да уточни ограничения за превъзмогване на рецесията в партията, както и да разгласи публична поддръжка за президентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова.  

Социалистите от област Велико Търново дефинират като избирателен неуспех постигнатите от Българска социалистическа партия резултати в народен мащаб и упорстват за вдишване на политическа отговорност от ръководителя на партията, Изпълнителното бюро, Националния избирателен щаб и Националния съвет. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР