„Областният съвет на БСП Стара Загора остро осъжда поведението на

...
„Областният съвет на БСП Стара Загора остро осъжда поведението на
Коментари Харесай

БСП-Стара Загора настоява Спас Панчев да освободи депутатското място

„ Областният съвет на Българска социалистическа партия Стара Загора остро осъжда държанието на народния представител от 27 МИР Спас Янев Панчев. Поведението му е знак за отстъпления от предизборни задължения и безапелационна замяна на еднаквост и цели на коалиция „ Българска социалистическа партия за България”, с чиято листа влезе в 44 Народното събрание”, се споделя в Позиция, призната на съвещание на Изпълнителното бюро.

Във вторник депутатът Спас Панчев разгласи, че се отделя от политическата група на "БСП за България " и остава самостоятелен. С писмо водачът на Земеделски съюз "Александър Стамболисйки " уведоми соцлидера Корнелия Нинова. От своя страна Нинова подсети, че решението е взето на от Панчев, а от Българска социалистическа партия. "БСП за България " изключиха от обединението Земеделския съюз " Александър Стамболийски " на 23 юни. Решението бе взето на взаимно съвещание на Коалиционния съвет на "БСП за България ". Отпадането на Земеделския съюз от обединението е резултат от решението на Конгреса на земеделците в събота, 23 юни, да се явят независимо на идващите локални избори.

„ Българска социалистическа партия за България” разгласи на парламентарните избори, преди повече от година, че ще бъде опция и твърда съпротива на ръководещите в Народното събрание.

В позицията се споделя още:

Предвид радикално другите ни хрумвания за развиването на България с Политическа партия ГЕРБ, ние сме срещу неговите декларирани планове за взаимни отстъпки по политики с тази партия. Убедени сме, че публичната поддръжка, която има „ Българска социалистическа партия за България”, изключва компромисни дейности с нашия главен политически съперник Политическа партия ГЕРБ. Заставаме твърдо зад решението на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и управлението на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ по отношение на изключването от обединението на ЗС “Александър Стамболийски”. Настояваме депутатът Спас Панчев да напусне Народното събрание и да освободи мястото за идващия от листата в Стара Загора. Това желаеха в заявления и партийните органи в Стара Загора, Казанлък, Братя Даскалови и др.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР