Областна администрация Разград за пореден път се включи в кампанията

...
Областна администрация Разград за пореден път се включи в кампанията
Коментари Харесай

Областна администрация Разград се включи в кампанията „Да изчистим България заедно”  

Областна администрация Разград за следващ път се включи в акцията „ Да почистим България дружно ” на bTV Media Group, която тази година се организира поднадслов „ Подай ръка на природата “.

Заместник регионалният шеф на област Разград Найден Късов и служители на администрацията проведоха доброволческа акция за разчистване на крайбрежните ивици на язовирите и на зоната на отдих с беседки в местността Пчелина до град Разград.

Събрани бяха над 50 чувала с боклуци, за чийто транспортиране беше основана отлична организация от Община Разград.

В екологичната самодейност се включиха и огромен брой общински администрации, кметства, учреждения, учебни заведения, обществени услуги, горски стопанства, фирми,читалища, неправителствени организации и неофициални групи с над 1 800 доброволци в доста обитаеми места на област Разград.

Почистени са паркове, зелени зони, детски площадки, междублокови пространства и дворове на образователни заведения, както и местности със зони за отдих и горски територии.

Областният шеф благодари на всички доброволци за дейното присъединяване в тазгодишното издание на акцията и призовава за повече отговорност към опазването на природата като наш общ дом.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР