Облacтният кooрдинaтoр нa пaртиятa нa Cлaви Трифoнoв "Имa тaкъв нaрoд"

...
Облacтният кooрдинaтoр нa пaртиятa нa Cлaви Трифoнoв "Имa тaкъв нaрoд"
Коментари Харесай

Уволниха координаторка в партията на Слави Трифонов, повозила се в джипа на Борисов

Облacтният кooрдинaтoр нa пaртиятa нa Cлaви Трифoнoв "Имa тaкъв нaрoд " Рocицa Кирoвa e ocвoбoдeнa oт длъжнocттa си. Причината е oбикoлкa c джипa нa прeмиeрa и лидeр нa ГEРБ Бoйкo Бoриcoв.

"Изпълнителният съвет и Националният съвет на "Има подобен народ " преди малко се събраха и единомислещо взеха решение, че Росица Кирова към този момент не е нито регионален координатор за област Видин, нито член на партия "Има подобен народ ". И доколкото познавам разпоредбите, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава ", заяви Слави Трифонов във Facebook.

Тази заран министър председателят Борисов инспектира ремонта на пътя сред Монтана и Видин. Заедно със заместник-министъра на районното развиване Николай Нанков и Кирова, която е и ръководител на гражданската самодейност „ Единни за смяна “, той обходи правата от трасето преди пътен възел Макреш до крайдунавския град.

На въпрос дали може да се чака коалиция с партията на Слави Трифонов, министър председателят отговори, че тя е жена, която се бори за настояванията на жителите и за реализиране на техните стремежи. Но не можело да става въпрос за политическо партньорство.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР