Обкръжението на Путин активно се подготвя за смяна на режима

...
Обкръжението на Путин активно се подготвя за смяна на режима
Коментари Харесай

Путин може да бъде елиминиран всеки момент


Обкръжението на Путин интензивно се приготвя за промяна на режима и провежда за себе си „ аварийни летища “ в страните от Латинска Америка. Те схващат, че след убийството или отстраняването на Путин надали ще съумеят да се договорят със Запада за взаимно битие.

Както сподели военният специалист Олег Жданов в изявление за OBOZREVATEL, такива " аварийни летища " [за евакуация] се приготвят от военния хайлайф и силите за сигурност, съобщи УНИАН. 

Не се знае дали ще съумеят да договарят със Запада или не, дали убийството или отстраняването на Путин от власт ще бъде " билет " или гаранция за тяхната сигурност. Затова те приготвят " летища ", и те го вършат вярно. И това може да се случи във всеки един миг. Толкова непредвидимо, че една хубава заран можем да се събудим и балетът " Лебедово езеро " ще бъде показан по съветската телевизия “, сподели Жданов, съгласно който обстановката в Кремъл е пъклен непредсказуема и неконтролируема.

Според информацията, която специалистът получава от съветски източници, излиза наяве, че конкуренцията в Руската федерация към този момент е почнала. Всеки клан приготвя някакъв авариен вид - в най-хубавия случай това е просто бягство от Русия. Всички обаче схващат, че Путин може просто да не ги пусне. Жданов акцентира, че за съветските елити и силите за сигурност премахването на Путин е билет за нов живот.

" Путин е техният благополучен билет. Защото Западът може да се съгласи да смени режима и да се съгласи да освободи тези, които ще го обезпечават. Не забравяйте и военния вид. Ако Патрушев или генералите вземат властта, това ще бъде временен интервал на военния режим в Руската федерация ", сподели Жданов. В Русия могат да простят на водача всичко, с изключение на военно проваляне. Имаше и информация, че олигархът Пригожин подкопава режима на Путин. Според съветски медии Пригожин желае да сътвори лична политическа мощ, която ще има за цел възраждането на Руската империя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР