Обискираха дома на един от най-добрите вратари в историята на

...
Обискираха дома на един от най-добрите вратари в историята на
Коментари Харесай

Обискираха дома на Касияс заради пране на пари

Обискираха дома на един от най-хубавите вратари в историята на футбола за всички времена - Икер Касияс. Къщата на испанеца, който носи екипа на " Порто ", е била претършувана дружно с тези на редица други играчи и управници в Португалия.

Местната прокуратура организира масирана акция против данъчни измами и пране на пари. Обискиран е бил и офисът на известния футболен сътрудник Жорже Мендеш, клиент на който е Кристиано Роналдо. Участие във вчерашната интервенция са взели близо 200 служители на реда, 101 данъчни инспектори и 16 магистрати.

Легендарният вратар разяснява, че приема умерено следствието и дейностите на португалските управляващи, защото има цялостно доверие в правосъдната система на страната.

Касияс - международен и повторен европейски първенец с Испания, не е играл от предходната есен, когато получи инфаркт и към момента се възвръща. Преди две седмици той разгласи, че ще постави завършек на футболната си кариера и ще се кандидатира за президент на Испанската футболна федерация.
Касияс се кандидатира за президент на испанския футбол Легендата се разгласи срещу сегашния началник Луис Рубиалес
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР