Обикновено в обществото е прието, че мъжът трябва да прави

...
Обикновено в обществото е прието, че мъжът трябва да прави
Коментари Харесай

Как мъжете най-често ухажват жената, която харесват

Обикновено в обществото е признато, че мъжът би трябвало да прави първата крачка, когато харесва някоя жена. С времето методите на ухажване са се трансформирали доста, а обществените мрежи заеха съществена роля даже и в това. Подходът на даден мъж една дама е доста определящ към развиването на този романс. Много постоянно от това зависи може ли да се стигне до освен това или кавалерът ще получи отвод от дамата, която харесва. Понякога е елементарно да разберете по кое време един мъж се пробва да смъква жена, само че в някои случаи задачата не е толкоз обикновена. Затова ви предлагаме някои способи за свалки при мъжете, по които можете да разберете, че той има интерес към някоя от представителките на нежния пол.

Той ви написа известия денонощно. Ако човек не пропуща ден, в който да ви поздрави заран, напомняйки ви да се грижите за себе си и да внимавате, когато пътувате или ви изпраща известие „ лека нощ “, преди да заспи, тогава е нещо, за което да помислите. Защо е толкоз деликатен към вас? Това сигурно не е инцидентно.

Той ви се обажда непрекъснато. Човек не би се обаждал постоянно на жена и да прекарва часове, разговаряйки с нея по телефона за нищо. Това значи, че му е прелестно да приказва с вас и желае да знаете това. Ако и вие се чувствате добре с това, покажете му го. Може би той има потребност тъкмо от това, с цел да придобие повече убеденост.

Посещава ви вкъщи. Ако той упорства да ви посети вкъщи или в случай че обича да стои повече време в дома ви, би трябвало да се чудите за какво. Ако е грижлив и когато ви идва на посетители, не пропуща да донесе нещо за вас и вашето семейство, несъмнено е знак, че той се пробва да ви покаже какъв брой доста ви харесва.

Той се сприятелява със фамилията ви. Освен че носи храна, когато отиде у вас, човек, който се интересува от това да бъде с вас, поставя и други старания, с цел да се приближи до фамилията ви. Той играе компютърни игри с братята ви, носи сладолед на сестра ви и стартира диалози с родителите ви на разнообразни тематики. Със сигурност той би желал да получи утвърждението на най-близките ви, което също да даде начален старт на бъдещата ви връзка.

Той ви прави дарове. Друг явен знак, че за него вие не сте безразлична е, когато ви прави дарове. Може да стартира с едно шоколадово блокче, с цел да разбере по какъв начин бихте реагирали на нещо сходно. След това може да ви прави и по-големи дарове, като продължи с цветя, плюшено мече и стигне до нещо по-скъпо като украшение.

Постоянно ви изпраща до у дома. Ако той има кола и ви предлага да ви закара до вас след работа, тъй като къщата ви е напът, това може да е елементарен другарски жест. Ако обаче той не разполага с транспортно средство, само че въпреки всичко е подготвен да ви чака след работа всеки следобяд или вечер, тогава това е нещо по-смислено.

Той ви пита за вашите ползи. Мъж, който желае да ви накара да се чувствате специфични, демонстрира, че се интересува от живота ви. Не му омръзва да пита за вашите пристрастености, семейство, ползи и занимания. Това също е един от методите той да ви опознае по-добре.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР