Обикновено съответните съоръжения се слагали на по-ниски хора, които искали

...
Обикновено съответните съоръжения се слагали на по-ниски хора, които искали
Коментари Харесай

Феновете Замръзнаха! Нещо Кошмарно Се Случи С Джино Бианкалана! Претърпя Тежка Операция, Но Не Могат Да Го Извадят От Упойката!

Обикновено съответните уреди се слагали на по-ниски хора, които желали да станат по-високи.

„ На ден по два пъти стягат едни пластини, които опъват кокала, с цел да може да се издължи. Това устройство се поставя на хора, които са ниски и желаят да станат високи. Няма такива болки, непоносимо е.

В момента не мога да обуя панталон. Срязал съм няколко чифта дънки с ципове в профил, другояче тази шина няма по какъв начин да мине през крачола ”, показа Джино.

Припомняме, че това се случи след злополука с мотор, която той претърпя на американска автомагистрала преди две години. Там го бутна неумела шофьорка, която не се справила с левия завой. И оттова потеглиха неговите несгоди.

Джино безумно обича моторите, само че евентуално повече няма да се качи на тях, написа разкрития.ком. Защото това предизвикало освен тъга и страдалчество за него, само че и за цялата му фамилия.

Джино Бианкалана е уверен, че има ангел пазител. Защото доста пъти е бил на прага на гибелта, само че съществото от другия свят не му разрешава да напусне още този.

Той още помни присъединяване си в Биг Брадър, където стана за повторно победител. Тогава тялото му се подуло и той бил закаран по неотложност в болничното заведение.

Кадрите по този начин и не са излъчени по Нова телевизия, а след края на шоуто той влезнал за интервенция в турската клиника.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР