Обикновено повтарящите се сънища са лоши и не действат приятно

...
Обикновено повтарящите се сънища са лоши и не действат приятно
Коментари Харесай

Какво означава да сънуваш постоянно едно и също нещо

Обикновено повтарящите се сънища са неприятни и не работят прелестно на душeвността ни

Много рядко се случва да запомняме сънищата си, а още по-странно е, когато един и същи сън се повтаря още веднъж и още веднъж. Възможно е вселената да ни изпраща предупредителни знаци, в които да се вслушаме.

Ако постоянно ви “тормози ” идентичен сън, то в идващите редове ще отбележим няколко вероятни аргументи, заради които той да се повтаря.

Какво провокира идентичните сънища?

Обикновено повтарящите се сънища са неприятни и не работят прелестно на душeвността ни. По този метод ние мъчно ги забравяме и те се появяват още веднъж в съня ни след избран интервал от време. Те сигурно са знак за нещо значимо в живота ви, на което би трябвало да обърнете изключително внимание, пише .

Като споделяме повтарящи се - не е наложително те да бъдат изцяло идентични, само че да имат повтарящи се фрагменти и знаци. Обръщайте внимание единствено на старите детайли от съня, само че и на новопоявилите се.

Възможни аргументи за тяхната повтаряемост са нарасналият стрес, повтаряте едни и същи неточности, скорошна контузия, меланхолия, проблеми с страстите, както и несъмнено - значими предизвестия от Вселената.

По какъв метод може да прекъснете този затворен кръг?

На първо място е доста значимо да разберете какво символизира сънят и каква е повода за непрекъснатата му поява във вашето схващане. Чрез премахването на тази “пречка ” в живота ви този сигнален сън също ще изчезне. Друг вид е да практикувате релаксиращи техники преди сън, както и да потърсите в съновника обособените детайли от съня, с цел да разберете какви знаци ви дава Вселената.

Възможно е тези сънища да се появяват и заради прекомерно насъбрана отрицателна сила, тъй че е вид и да се пречистите благодарение на тамян, кибритени клечки или други ритуали.

Най-често повтарящите се сънища

Възможно е при вас да са напълно разнообразни, само че съгласно нашите статистики измежду най-срещаните повтаряеми сънища са:

Преследване - би трябвало да се изправите против проблемите и страховете си, а не да бягате от тях;

Уволнение - боязън ви е от разпадането на връзката, което може да се преглежда както в професионален, по този начин и във всеки различен аспект от живота. Символизира, че ви липсва хармонията в връзките с хората;

Пълзящи насекоми - време е да действате, тъй като скоро ще стане прекомерно късно;

Летите - рискувайте и предприемете тази крачка към реализиране на новата мечта;

Катастрофа на самолет - би трябвало да поемете контрола в свои ръце, в случай че не желаете проектите или бизнесът ви да се провалят. Задайте звук на дейностите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР