Обикновено четем зодиака, за да знаем към какво по-конкретно да

...
Обикновено четем зодиака, за да знаем към какво по-конкретно да
Коментари Харесай

Тези ЗОДИИ трябва да внимават през 2022 г.

Обикновено четем зодиака, с цел да знаем към какво по-конкретно да насочим вниманието си през идващите месеци. Често тези насоки са положителни и ни дават поле за изява, само че различен път са чисти предизвестия за внимание.
И въпреки всичко би трябвало добре да познавате зодиакалната си карта, с цел да знаете под въздействието на кои знаци попадате, тъй като нормално това е комбинирано.

Просто казано, има планети, които носят асоциации като Венера – обич и пари, Меркурий – връзка, Нептун – шанс и желан свят. Когато планетите се местят, те минават през съответните знаци – Скорпион е асоциация на мистерията, Овен – активност, Близнаци – лукавост, лицемерие.

За тези ЗОДИИ 2022 ще бъде хубава и сполучлива

Везни

Това е вашата година на истината. Вие криете доста зад маската си и интелекта си, само че с Венера в назадничав Козирог всичко ще излезе нескрито. Няма да имате различен избор, с изключение на да говорите директно и намерено с хората и да показвате същинската си страст.

Всички три ретроградни Меркурии през годината ще се отразят надълбоко на връзките ви, а назадничав Плутон (от април до октомври) ще раздруса в допълнение стабилността ви.
От какво се нуждаят зодиите, с цел да оцелеят през 2022 година
През 2022 влизаме освен в новата година, само че и в нов 18-месечен цикъл. Всички поемаме надълбоко въздух, надявайки се тя да донесе успоко...
Прочети повече
Лъв

За вас това е година на дискомфорт. Светът ще ви покаже, че можете да понесете повече дискомфорт, в сравнение с си мислите, че можете. Вашата задача е да се учите от поставените обстановки.

Тази година 4 затъмнения ще въздействат на зодиакалната ви карта – на 30  април, 16 май, 25 октомври и 8 ноември. Те ще донесат безспокойство у вас, само че и ще са катализатори на смяната.

В последна сметка уроците ще са за по-добро и ще ви научат на безгранично самообладание, както и да оценявате и дребното което имате.

Водолей
За какво би рискувала всичко, което има, всяка от зодиите
Овен Хората със зодия Овен непрекъснато се стремят към великолепие и позитивни безредици. Това може да ги накара да рискуват всичко. Телец...
Прочети повече
Тъй като вашия знак е в диаметралност в лъв, вие ще се борите със същата галактическа драма както и те.

За благополучие на вас ще ви оказва помощ Сатурн, защото той се е закотвил в дома си тази година. Това дава зелена светлина на вас да се развивате в дългогодишни инициативи: учредяване на семейство, строителство на къща, нова кариера.

С всички затъмнения през 2022 и ретроградният Меркурий, ще имате възприятие, че са се наговорили против вас. Когато те ви задържат от постигането на вашите цели, вие ще сте прочувствени и избухливи.

Използвайте тази година, с цел да се поставите в обувките на останалите и да разберете техните усложнения.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР