Обичаният певец Васил Найденов призна за най-големия си грях Васко Кеца,

...
Обичаният певец Васил Найденов призна за най-големия си грях
Васко Кеца,
Коментари Харесай

Васил Найденов разтвори душата си: Призна най-големия си грях!

Обичаният артист Васил Найденов призна за най-големия си грях

Васко Кеца, както го назовават с обич почитателите му съобщи, че най-големия му недостътак бил, че постоянно закъснявал. Никога не бил прецизен, коъто недостатък в действителност му пречел в всекидневието.

„ Дори да желая да отида там, където би трябвало да съм, все нещо ми се случва и постоянно закъснявам. Дали ще си не помни ключовете, дали ще предизвикам пожар, дали асансьора ще се повреди в този миг или с колата ще закъсам, постоянно нещо става.

Дори с Богдана един път ни бяха поканили в Народното събрание, но аз в точния момент се стопирах, че още веднъж щях да закъснея “, призна огромната естрадна легенда.

Като различен недостатък Васко Кеца дефинира това, че не може да заспи преди 5 часа сутринта. Заради работата  и безконечното търчане по турнета и концерти той си развалил съня. А и предпочитал в ранните часове на деня да се натъпче с храна, както самичък си признава.

Именно този нездравословен табиет го държал в допълнение безсънен до ранните часове на идващия ден, поради което заспивал доста мъчно.

„ Не мога да заспя до 2-3 часа през нощта, в най-хубавия случай. И то в случай че нямам присъединяване. Имам ли обаче, може да откарам и да стоя буден до 5 часа сутринта “, признава обичания реализатор.

Източник: България през днешния ден

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР