Обичаният български актьор Христо Шопов ще направи нещо, което със

...
Обичаният български актьор Христо Шопов ще направи нещо, което със
Коментари Харесай

Христо Шопов стреля по Койна Русева

Обичаният български артист Христо Шопов ще направи нещо, което сигурно ще му навлече гнева на почитателите на Койна Русева, тъй като ще си разреши да... стреля по нея.

Това ще се случи в идващия взаимен план сред Койна Русева и Миро, в който Шопов има значима роля. Малко повече от две години, откакто показаха последната си колаборация "Ти за какво си тук ", дуетът на актрисата и артистът се завръща още веднъж - с песента "Съдби ", за чиято премиера неотдавна актрисата направи анонс.

 undefined

"Coming soon " е работата ", написа Койна Русева в обществените мрежи, с което оповести, че музикалната творба ще се появи на бял свят напълно скоро – през месец февруари. В обявата си актрисата споделя и постер, изработен от действието, разрастващо се във видеоклипа. На фотографията Русева театралничи с рани по лицето, а Шопов е насочил револвер към обектива.
"Съдби " е част от плана „ Пеещи актьори “ на Игор Марковски, като продуцентът има намерение да реализира и турне в 8 града из страната. Това евентуално ще се случи през лятото, като вярата е, че в концертите ще се включат и филхармонични оркестри.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР